Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Czarni Nakło Ac Miały
5-4-1 srodek Tactiek zobaczymy
47% Balbezit 53%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.7 gemiddelde waardering 57
uitmuntend Schieten goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
García met een snelle inworp. De Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilsch maakt een afschuwelijke overtreding. Ilsch krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Di Falco geeft de bal voor. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. De Freitas is nu in balbezit. De Freitas draait met de bal, schiet en ... Pflipsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Ac Miały 1:0

9e minuut.
Báló met een sublieme pass. García is nu in balbezit. García probeert naar een medespeler te passen. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
García rent richting de bal. Ilsch is nu in balbezit. Met opzet legt García zijn tegenspeler op de grond. García is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
De Freitas onderschept slim de pass. De Freitas passt de bal met de wreef. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm schiet op doel. Pflipsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Ac Miały 2:0

35e minuut.
Bolinja geeft een hoge lob. Dos Santos is nu in balbezit. Beaumont onderschept slim de pass. Beaumont schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Klungelig pakt Nystrøm de bal. Prespaliauskas begaat een overtreding. Nystrøm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nystrøm zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De Freitas is nu in balbezit. Met opzet legt Prespaliauskas zijn tegenspeler op de grond. De Freitas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nystrøm wilt de vrije trap nemen. Pflipsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Di Falco verovert de bal door een tackle van achteren. Di Falco probeert naar een medespeler te passen. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. Pflipsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Ac Miały 3:0

40e minuut.
Dos Santos speelt de bal door. De Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Freitas speelt de bal door. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Ac Miały 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 38%, Ac Miały 62%.
KS Czarni Nakło - Ac Miały 4:0

54e minuut.
Dos Santos onderschept slim de pass. Dos Santos geeft een hoge lob. Nauder is nu in balbezit. De Freitas verovert de bal door een tackle van achteren. De Freitas schiet op doel. Pflipsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Fonsalia verovert de bal door een tackle van achteren. Fonsalia probeert naar een medespeler te passen. De Freitas rent richting de bal. De Freitas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Ac Miały 5:0

80e minuut.
Nystrøm geeft de bal voor. De Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nauder begaat een overtreding. Nauder krijgt een gele kaart. De Freitas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nystrøm neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Nauder rent richting de bal. Nystrøm verovert de bal door een tackle van achteren. Ilsch is nu in balbezit. Nystrøm onderschept slim de pass. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gracz geeft een hoge lob. Ngọc Sơn is nu in balbezit. Dos Santos onderschept slim de pass. Dos Santos geeft de bal voor. Nystrøm springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 35%, Ac Miały 65%.
KS Czarni Nakło - Ac Miały 5:0