Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:17
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.33 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 57151
Ac Miały KS Czarni Nakło
zobaczymy Tactiek 5-4-1 srodek
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
60.4 gemiddelde waardering 64
solid Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Inworp. Báló met een snelle inworp. De Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Freitas schiet op doel. Pflipsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Alvarado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Báló zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Freitas rent richting de bal. De Freitas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bolinja haalt uit met een fantastische trap. Ruiz Díaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ngọc Sơn neemt de hoekschop. Beaumont maakt een snoekduik en kopt de bal. Koretzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Mauritz rent richting de bal. Mauritz geeft de bal voor. Daar is Di Falco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Falco geeft een lange en hoge pass. Nystrøm maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. García speelt de bal door. Báló speelt de bal door. De Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Freitas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Báló rent richting de bal. Báló probeert naar een medespeler te passen. De Freitas is nu in balbezit. De Freitas schiet op doel. Pflipsen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 59%, KS Czarni Nakło 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Miały - KS Czarni Nakło 0:0

47e minuut.
Di Falco geeft een hoge lob. Alvarado kopt de bal weg. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García passt de bal in één keer door. De Freitas rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Freitas neemt de hoekschop. Nystrøm maakt een snoekduik en kopt de bal. Pflipsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz onderschept slim de pass. Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De Freitas speelt de bal door. Molodov is nu in balbezit. Molodov probeert naar een medespeler te passen. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont schiet op doel. Koretzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ślusarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont draait met de bal, schiet en ... Koretzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Fonsalia kopt de bal weg. Di Falco speelt de bal door. García geeft een lange en hoge pass. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Báló verovert de bal door een tackle van achteren. Báló passt de bal met de wreef. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm draait met de bal, schiet en ... Pflipsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - KS Czarni Nakło 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 60%, KS Czarni Nakło 40%.
Ac Miały - KS Czarni Nakło 0:1