Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granatowi Łask Panthers
ccd --- Tactiek 4-3-3
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 60.1
weak Schieten formidable
average Passen very good
good Verdedigen very good


9e minuut.
Pełka passt de bal in één keer door. Vujanić speelt de bal door. Klungelig pakt Służewski de bal. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Vavřinec rent richting de bal. Vavřinec geeft een hoge lob. Vujanić kan de bal niet met de borst controleren. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vujanić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cucucuetu maakt een snoekduik en kopt de bal. Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Łask Panthers 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borsuk geeft een lange en hoge pass. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Łask Panthers 0:2

16e minuut.
Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński rent richting de bal. Cucucuetu rent richting de bal. Gmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Łask Panthers 0:3

19e minuut.
Prunea is nu in balbezit. Żyrkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prunea raakt geblesseerd tijdens het duel. Borsuk met een snel genomen vrije trap. Cucucuetu rent richting de bal. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu met een sublieme pass. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński schiet op doel. Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić passt de bal zonder na te denken. Prunea rent richting de bal. Prunea schiet op doel. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Łask Panthers 0:4

34e minuut.
Kalny geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vujanić de bal onder controle te krijgen. Borsuk geeft de bal voor. Prunea rent richting de bal. Prunea draait met de bal, schiet en ... Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Borsuk is nu in balbezit. Borsuk passt de bal in één keer door. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Łask Panthers 0:5

43e minuut.
Borsuk probeert naar een medespeler te passen. Burek bereikt de bal nog maar net als eerste. Burek passt de bal zonder na te denken. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prunea rent richting de bal. Prunea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Łask Panthers 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 75%, Łask Panthers 25%.
Granatowi - Łask Panthers 0:6

46e minuut.
Vujanić speelt de bal door. Klungelig pakt Bălan de bal. Bălan geeft de bal voor. Prunea rent richting de bal. Prunea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Łask Panthers 0:7

51e minuut.
Kosov is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hajnák is nu in balbezit. Hajnák haalt uit met een fantastische trap. Rudas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Borsuk met een sublieme pass. Daar is Vujanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanić speelt de bal door. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Borsuk passt de bal zonder na te denken. Burek rent richting de bal. Burek speelt de bal door. Gmiński rent richting de bal. Gmiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kindera rent richting de bal. Kindera passt de bal met de wreef. Cucucuetu rent richting de bal. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ... Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Łask Panthers 0:8

66e minuut.
Gmiński is nu in balbezit. Gmiński passt de bal in één keer door. Vujanić rent richting de bal. Vujanić geeft de bal voor. Cucucuetu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gmiński geeft een hoge lob. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu rent richting de bal. Cucucuetu schiet op doel. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Łask Panthers 0:9

72e minuut.
Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić met een sublieme pass. Prunea rent richting de bal. Prunea schiet op doel. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Vujanić met een snelle inworp. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyrkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prunea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cucucuetu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Łask Panthers 0:10

81e minuut.
Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk passt de bal zonder na te denken. Gmiński is nu in balbezit. Gmiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vujanić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujanić geeft een hoge lob. Cucucuetu kopt de bal weg. Prunea rent richting de bal. Prunea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Łask Panthers 0:11

87e minuut.
Prunea verovert de bal door een tackle van achteren. Vujanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanić geeft een hoge lob. Gmiński rent richting de bal. Gmiński schiet op doel. Vavřinec bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 67%, Łask Panthers 33%.
Granatowi - Łask Panthers 0:11