Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novaki Noviak Kamienica City
G_1 Tactiek me
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
64.7 gemiddelde waardering 59.7
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen goed


8e minuut.
Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Gut rent richting de bal. Yiğitsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Yiğitsoy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lingard probeert naar een medespeler te passen. Wójcik is nu in balbezit. Wójcik speelt de bal door. Vomvolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomvolakis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fric is nu in balbezit. Fric passt de bal met de wreef. Wójcik rent richting de bal. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Vomvolakis springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Dolny met een snelle inworp. Lingard probeert naar een medespeler te passen. Blackpool bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackpool geeft een hoge lob. Yiğitsoy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Dolny passt de bal zonder na te denken. Lingard is nu in balbezit. Lingard geeft de bal voor. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy haalt uit met een fantastische trap. Bilski bokst de bal weg.

29e minuut.
Lingard rent richting de bal. Lingard passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yiğitsoy de bal. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ... Bilski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Kamienica City 1:0

35e minuut.
Yiğitsoy probeert naar een medespeler te passen. Wójcik is nu in balbezit. Wójcik met een sublieme pass. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Yiğitsoy kopt de bal weg. Daar is Vomvolakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raivio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raivio krijgt een gele kaart. Vomvolakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vomvolakis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novaki Noviak 36%, Kamienica City 64%.
Novaki Noviak - Kamienica City 1:0

47e minuut.
Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Yiğitsoy heeft problemen om de bal te vangen. Fric is nu in balbezit. Yiğitsoy onderschept slim de pass. Yiğitsoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Lingard rent richting de bal. Lingard speelt de bal door. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy schiet op doel. Bilski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Blackpool is nu in balbezit. Blackpool met een sublieme pass. Lingard controleert de bal met de borst. Lingard geeft een lange en hoge pass. Vomvolakis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Kamienica City 2:0

58e minuut.
Dolny rent richting de bal. Perat begaat een overtreding. Dolny raakt geblesseerd tijdens het duel. Dolny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vomvolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez met een sublieme pass. Roth is nu in balbezit. Roth draait met de bal, schiet en ... Lenk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Kamienica City 2:1

77e minuut.
Lingard heeft problemen om de bal te vangen. Lingard speelt de bal door. Vomvolakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vomvolakis schiet op doel. Bilski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Kamienica City 3:1

79e minuut.
Lykoudis speelt de bal door. Perat onderschept slim de pass. Inworp. Dolny met de inworp. Lingard geeft een hoge lob. Bilski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Kamienica City 4:1

84e minuut.
Dolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolny geeft de bal voor. Daar is Mastelloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitsoy rent richting de bal. Yiğitsoy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mastelloni geeft de bal voor. Pleşu rent richting de bal. Pleşu passt de bal in één keer door. Roth rent richting de bal. Roth draait met de bal, schiet en ... Lenk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Kamienica City 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novaki Noviak 38%, Kamienica City 62%.
Novaki Noviak - Kamienica City 4:2