Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kamienica City Novaki Noviak
me Tactiek G_1
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 66.7
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Yiğitsoy is nu in balbezit. Gut begaat een overtreding. Yiğitsoy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blackpool zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arzu maakt een snoekduik en kopt de bal. Gut onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Perosino zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arzu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Novaki Noviak 0:1

5e minuut.
Inworp. Tobal met een snelle inworp. Buftea rent richting de bal. Buftea geeft de bal voor. Daar is Roth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Pleşu met een snelle inworp. Mastelloni is nu in balbezit. Mastelloni probeert naar een medespeler te passen. Tobal heeft problemen om de bal te vangen. Tobal geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Daar is Gut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitsoy rent richting de bal. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ... Bilski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Frej is nu in balbezit. Frej geeft een lange en hoge pass. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Bilski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Krasuski rent richting de bal. Mastelloni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krasuski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Blackpool zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arzu kan de bal niet met de borst controleren. Arzu speelt de bal door. Klungelig pakt Wójcik de bal. Wójcik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Buftea speelt de bal door. Pleşu rent richting de bal. Pleşu geeft een lange en hoge pass. Daar is Phiri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurdulija rent richting de bal. Lenk bokst de bal weg.

37e minuut.
Blackpool geeft de bal voor. Perosino rent richting de bal. Perosino geeft een hoge lob. Arzu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Novaki Noviak 0:2

39e minuut.
Roth kan de bal niet met de borst controleren. Roth geeft een lange en hoge pass. Daar is Tobal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurdulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdulija draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lenk bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Doeltrap. Lenk trapt de bal weg. Wójcik kopt de bal weg. Arzu is nu in balbezit. Arzu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Fric probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tobal de bal. Tobal met een sublieme pass. Kurdulija rent richting de bal. Kurdulija haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 49%, Novaki Noviak 51%.
Kamienica City - Novaki Noviak 0:2

47e minuut.
Blackpool kopt de bal weg. Daar is Wójcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wójcik geeft een hoge lob. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy schiet op doel. Bilski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Perosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosino geeft een hoge lob. Arzu krijgt zijn hoofd ertegen. Bilski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Blackpool speelt de bal door. Frej probeert naar een medespeler te passen. Perosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Perosino geeft een lange en hoge pass. Arzu springt en kopt de bal. Bilski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Raivio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wójcik met de inworp. Daar is Frej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frej geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Frej geeft een lange en hoge pass. Mastelloni rent richting de bal. Mastelloni geeft een lange en hoge pass. Roth is nu in balbezit. Roth draait met de bal, schiet en ... Lenk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Pleşu geeft een lange en hoge pass. Tobal kopt de bal weg. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth draait met de bal, schiet en ... Lenk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Novaki Noviak 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 53%, Novaki Noviak 47%.
Kamienica City - Novaki Noviak 1:2