Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kamienica City Łask Panthers
me Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.7 gemiddelde waardering 64.2
very good Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen outstanding


7e minuut.
Kurdulija rent richting de bal. Bălan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurdulija raakt geblesseerd tijdens het duel. Buftea met een snel genomen vrije trap. Pleşu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Janiec de bal onder controle te krijgen. Kurdulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdulija schiet op doel. Rudas bokst de bal weg.

12e minuut.
Buftea is nu in balbezit. Buftea passt de bal met de wreef. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez geeft een hoge lob. Kurdulija krijgt zijn hoofd ertegen. Rudas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth draait met de bal, schiet en ... Rudas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Łask Panthers 1:0

14e minuut.
Borsuk rent richting de bal. Perat begaat een overtreding. Borsuk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pełka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prunea springt en kopt de bal. Bilski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kamienica City - Łask Panthers 1:1

15e minuut.
Buftea rent richting de bal. Pełka verovert de bal door een tackle van achteren. Pełka passt de bal zonder na te denken. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Bălan geeft een hoge lob. Daar is Buftea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buftea passt de bal met de wreef. Frunză rent richting de bal. Roth onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Buftea heeft problemen om de bal te vangen. Buftea geeft de bal voor. Bălan rent richting de bal. Kurdulija verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdulija draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kurdulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełka verovert de bal door een tackle van achteren. Pełka speelt de bal door. Borsuk rent richting de bal. Borsuk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Raivio geeft een lange en hoge pass. Janiec probeert de bal met de borst te controleren. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth draait met de bal, schiet en ... Rudas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Łask Panthers 2:1

43e minuut.
Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełka is nu in balbezit. Pełka met een sublieme pass. Klungelig pakt Prunea de bal. Prunea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Bălan de bal. Janiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdulija verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdulija schiet op doel. Rudas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Łask Panthers 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 43%, Łask Panthers 57%.
Kamienica City - Łask Panthers 3:1

49e minuut.
Burek probeert naar een medespeler te passen. Siciński rent richting de bal. Siciński speelt de bal door. Prunea rent richting de bal. Prunea schiet op doel. Bilski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Kurdulija kopt de bal weg. Pełka geeft een hoge lob. Prunea is nu in balbezit. Prunea haalt uit met een fantastische trap. Paal!

60e minuut.
Borsuk is nu in balbezit. Borsuk passt de bal in één keer door. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu is nu in balbezit. Ciupitu haalt uit met een fantastische trap. Bilski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Kalny probeert naar een medespeler te passen. Siciński rent richting de bal. Siciński passt de bal in één keer door. Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Bălan geeft een hoge lob. Siciński kopt de bal weg. Gut is nu in balbezit. Prunea onderschept slim de pass. Prunea schiet op doel. Bilski bokst de bal weg.

76e minuut.
Perat geeft een hoge lob. Roth kopt de bal weg. Kurdulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Pełka passt de bal met de wreef. Borsuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk passt de bal met de wreef. Prunea rent richting de bal. Prunea haalt uit met een fantastische trap. Bilski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu passt de bal in één keer door. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Borsuk onderschept slim de pass. Borsuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 63%, Łask Panthers 37%.
Kamienica City - Łask Panthers 3:1