Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adriamagd Granatowi
rt Tactiek tpd puch
65% Balbezit 35%
17% Spel op eigen helft 83%
54 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 22.2
wonderbaarlijk Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Służewski geeft de bal voor. Codreanu kopt de bal weg. Pobóg geeft de bal voor. Moreno Capitán is nu in balbezit. Moreno Capitán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moreno Capitán rent richting de bal. Moreno Capitán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barakat de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Mihalev is nu in balbezit. Mihalev geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barczeski de bal. Moreno Capitán is nu in balbezit. Moreno Capitán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Linker kopt de bal weg. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu passt de bal met de wreef. Daar is Bettinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bettinelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Barczeski verovert de bal door een tackle van achteren. Barczeski met een sublieme pass. Ivănescu probeert naar een medespeler te passen. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 1:0

9e minuut.
Pobóg kopt de bal weg. Bettinelli rent richting de bal. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 2:0

13e minuut.
Ivănescu kopt de bal weg. Pobóg geeft een hoge lob. Aquino is nu in balbezit. Aquino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 3:0

17e minuut.
Klungelig pakt Ivănescu de bal. Ivănescu speelt de bal door. Aquino is nu in balbezit. Bettinelli rent richting de bal. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Əkbərov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Moreno Capitán de bal. Barczeski is nu in balbezit. Moreno Capitán verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno Capitán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Mihalev neemt de hoekschop. Daar is Andrzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli schiet op doel. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 4:0

22e minuut.
Pobóg speelt de bal door. Barakat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bettinelli. Barakat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Barakat kan niet meer verder spelen.

26e minuut.
Mihalev passt de bal in één keer door. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Moreno Capitán rent richting de bal. Aquino rent richting de bal. Aquino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 5:0

28e minuut.
Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu met een sublieme pass. Daar is Andrzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquino is nu in balbezit. Aquino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Mihalev kopt de bal weg. Aquino met een sublieme pass. Bettinelli rent richting de bal. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 6:0

30e minuut.
Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Aquino speelt de bal door. Mihalev met een sublieme pass. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli schiet op doel. Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 7:0

35e minuut.
Duda passt de bal zonder na te denken. Mihalev geeft een hoge lob. Daar is Bettinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquino is nu in balbezit. Aquino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 8:0

38e minuut.
Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino passt de bal met de wreef. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 9:0

39e minuut.
Mihalev kopt de bal weg. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán passt de bal met de wreef. Daar is Aquino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 10:0

41e minuut.
Ivănescu geeft de bal voor. Mihalev kopt de bal weg. Aquino rent richting de bal. Aquino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 11:0

42e minuut.
Çölaşan rent richting de bal. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu passt de bal in één keer door. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Əkbərov rent richting de bal. Ivănescu probeert naar een medespeler te passen. Bettinelli rent richting de bal. Bettinelli heeft problemen om de bal te vangen. Bettinelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adriamagd 16%, Granatowi 84%.
adriamagd - Granatowi 11:0

46e minuut.
Mihalev geeft een hoge lob. Aquino kopt de bal weg. Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli draait met de bal, schiet en ... Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 12:0

48e minuut.
Służewski geeft een hoge lob. Petit kopt de bal weg. Moreno Capitán is nu in balbezit. Moreno Capitán schiet op doel. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 13:0

49e minuut.
Daar is Çölaşan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli schiet op doel. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 14:0

50e minuut.
Sermak met een sublieme pass. Klungelig pakt Çölaşan de bal. Bettinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bettinelli draait met de bal, schiet en ... Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 15:0

53e minuut.
Szmal passt de bal zonder na te denken. Petit rent richting de bal. Petit geeft de bal voor. Moreno Capitán is nu in balbezit. Moreno Capitán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 16:0

55e minuut.
Ivănescu passt de bal zonder na te denken. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino passt de bal met de wreef. Moreno Capitán controleert de bal met de borst. Moreno Capitán draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Aquino rent richting de bal. Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino is nu in balbezit. Bettinelli rent richting de bal. Bettinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 17:0

58e minuut.
Pobóg verovert de bal door een tackle van achteren. Pobóg geeft een lange en hoge pass. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 18:0

60e minuut.
Mihalev speelt de bal door. Ivănescu rent richting de bal. Bratu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bratu krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli speelt de bal door. Aquino rent richting de bal. Aquino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 19:0

62e minuut.
Mihalev met de inworp. Pobóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobóg speelt de bal door. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pobóg kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrzejewski de bal. Aquino is nu in balbezit. Aquino draait met de bal, schiet en ... Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 20:0

64e minuut.
Mihalev met een sublieme pass. Ivănescu probeert naar een medespeler te passen. Bettinelli rent richting de bal. Bettinelli schiet op doel. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 21:0

65e minuut.
Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov passt de bal in één keer door. Mihalev geeft een hoge lob. Moreno Capitán heeft problemen om de bal te vangen. Moreno Capitán schiet op doel. Vavřinec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 22:0

67e minuut.
Pobóg speelt de bal door. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu speelt de bal door. Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 23:0

69e minuut.
Moreno Capitán is nu in balbezit. Moreno Capitán passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ivănescu de bal. Ivănescu haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pobóg probeert naar een medespeler te passen. Ivănescu probeert de bal aan de voet te houden. Ivănescu passt de bal in één keer door. Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Moreno Capitán de bal. Moreno Capitán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 24:0

71e minuut.
Bettinelli passt de bal met de wreef. Əkbərov is nu in balbezit. Əkbərov geeft een hoge lob. Daar is Bettinelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bettinelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Pobóg kopt de bal weg. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Aquino met een sublieme pass. Bettinelli is nu in balbezit. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán heeft problemen om de bal te vangen. Moreno Capitán draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 25:0

77e minuut.
Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli heeft problemen om de bal te vangen. Wat een zware overtreding van Andrzejewski ... Strafschop! Bettinelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aquino legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Służewski rent richting de bal. Pobóg met een sublieme pass. Ivănescu met een sublieme pass. Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ivănescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moreno Capitán springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Aquino de bal. Bettinelli is nu in balbezit. Aquino is nu in balbezit. Aquino schiet op doel. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 26:0

82e minuut.
Çölaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çölaşan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Barczeski de bal. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Aquino rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 27:0

83e minuut.
Aquino geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mihalev de bal. Mihalev passt de bal met de wreef. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 28:0

85e minuut.
Mihalev met de inworp. Pobóg met een sublieme pass. Aquino is nu in balbezit. Bettinelli rent richting de bal. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 29:0

85e minuut.
Ivănescu passt de bal met de wreef. Əkbərov rent richting de bal. Əkbərov passt de bal zonder na te denken. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Andrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli schiet op doel. Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mihalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalev geeft een lange en hoge pass. Ivănescu geeft een lange en hoge pass. Moreno Capitán rent richting de bal. Moreno Capitán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 30:0

88e minuut.
Çölaşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Çölaşan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Duda de bal. Bettinelli rent richting de bal. Bettinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Granatowi 31:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adriamagd 19%, Granatowi 81%.
adriamagd - Granatowi 31:0