Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granatowi adriamagd
ccd --- Tactiek rt
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 32
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
30.4 gemiddelde waardering 54.1
weak Schieten outstanding
average Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Duda geeft een hoge lob. Inworp. Ivănescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pobóg met een sublieme pass. Ivănescu geeft de bal voor. Aquino is nu in balbezit. Aquino haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 0:1

12e minuut.
Ivănescu geeft de bal voor. Żyrkowski heeft problemen om de bal te vangen. Moreno Capitán rent richting de bal. Moreno Capitán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 0:2

13e minuut.
Ivănescu rent richting de bal. Bratu is nu in balbezit. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu met een sublieme pass. Pobóg geeft een hoge lob. Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moreno Capitán rent richting de bal. Moreno Capitán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 0:3

15e minuut.
Codreanu geeft de bal voor. Moreno Capitán rent richting de bal. Moreno Capitán passt de bal in één keer door. Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 0:4

18e minuut.
Moreno Capitán rent richting de bal. Służewski begaat een overtreding. Moreno Capitán raakt geblesseerd tijdens het duel. Pobóg met een snel genomen vrije trap. Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Bettinelli rent richting de bal. Bettinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 0:5

19e minuut.
Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu passt de bal zonder na te denken. Bettinelli rent richting de bal. Bettinelli schiet op doel. Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Pobóg probeert naar een medespeler te passen. Mihalev heeft problemen om de bal te vangen. Mihalev geeft een lange en hoge pass. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino draait met de bal, schiet en ... Vavřinec bokst de bal weg.

25e minuut.
Pobóg met een sublieme pass. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu passt de bal met de wreef. Aquino rent richting de bal. Aquino haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moreno Capitán rent richting de bal. Moreno Capitán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 0:6

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vavřinec trapt de bal weg. Koszucki rent richting de bal. Ivănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ivănescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vavřinec speelt de bal door. Ivănescu kopt de bal weg. Mihalev is nu in balbezit. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 0:7

30e minuut.
Koszucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivănescu onderschept slim de pass. Bratu begaat een overtreding. Bratu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Aquino is nu in balbezit. Bettinelli probeert naar een medespeler te passen. Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán onderschept slim de pass. Moreno Capitán draait met de bal, schiet en ... Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 0:8

38e minuut.
Klungelig pakt Moreno Capitán de bal. Służewski onderschept slim de pass. Służewski geeft een lange en hoge pass. Codreanu geeft de bal voor. Aquino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 0:9

39e minuut.
Pobóg bereikt de bal nog maar net als eerste. Salva verovert de bal door een tackle van achteren. Salva passt de bal met de wreef. Hajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 1:9

40e minuut.
Ivănescu met een sublieme pass. Aquino met een sublieme pass. Moreno Capitán rent richting de bal. Moreno Capitán draait met de bal, schiet en ... Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 1:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 76%, adriamagd 24%.
Granatowi - adriamagd 1:10

48e minuut.
Ivănescu heeft problemen om de bal te vangen. Ivănescu geeft een lange en hoge pass. Moreno Capitán kopt de bal weg. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Żyrkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pobóg geeft een lange en hoge pass. Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 1:11

53e minuut.
Kosov onderschept slim de pass. Mihalev verovert de bal door een tackle van achteren. Codreanu speelt de bal door. Moreno Capitán rent richting de bal. Moreno Capitán speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Codreanu geeft de bal voor. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán passt de bal zonder na te denken. Aquino rent richting de bal. Aquino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bettinelli probeert naar een medespeler te passen. Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu passt de bal in één keer door. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pobóg geeft de bal voor. Bratu heeft problemen om de bal te vangen. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli geeft een lange en hoge pass. Moreno Capitán springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 1:12

65e minuut.
Codreanu geeft de bal voor. Moreno Capitán is nu in balbezit. Moreno Capitán met een sublieme pass. Aquino is nu in balbezit. Aquino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 1:13

76e minuut.
Ivănescu rent richting de bal. Ivănescu passt de bal zonder na te denken. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán draait met de bal, schiet en ... Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 1:14

78e minuut.
Mihalev onderschept slim de pass. Mihalev geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aquino de bal. Bettinelli rent richting de bal. Bettinelli schiet op doel. Vavřinec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Moreno Capitán is nu in balbezit. Moreno Capitán probeert naar een medespeler te passen. Aquino rent richting de bal. Aquino haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 1:15

84e minuut.
Ivănescu speelt de bal door. Aquino rent richting de bal. Aquino passt de bal zonder na te denken. Moreno Capitán rent richting de bal. Moreno Capitán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 1:16

86e minuut.
Moreno Capitán passt de bal in één keer door. Żyrkowski speelt de bal door. Kindera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalev verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pobóg is nu in balbezit. Pobóg geeft de bal voor. Aquino rent richting de bal. Aquino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kindera rent richting de bal. Pobóg onderschept slim de pass. Pobóg geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Pobóg geeft de bal voor. Bettinelli kopt de bal weg. Aquino rent richting de bal. Aquino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - adriamagd 1:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 71%, adriamagd 29%.
Granatowi - adriamagd 1:17