Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hand of God Kamienica City
reka boga Tactiek me
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 5
54.3 gemiddelde waardering 59.5
goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Perat rent richting de bal. Perat geeft een lange en hoge pass. Kurdulija kopt de bal weg. Roth is nu in balbezit. Roth schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Tobal probeert naar een medespeler te passen. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandonà tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roth wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

8e minuut.
Rondini probeert naar een medespeler te passen. Pierścionek rent richting de bal. Pierścionek passt de bal in één keer door. Dinkov rent richting de bal. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. Bilski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Raivio kopt de bal weg. Mastelloni speelt de bal door. Woźniakowski heeft problemen om de bal te vangen. Roth rent richting de bal. Roth schiet op doel. Wapenaar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sandonà rent richting de bal. Pleşu onderschept slim de pass. Pleşu met een sublieme pass. Kurdulija rent richting de bal. Kurdulija haalt uit met een fantastische trap. Wapenaar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roth heeft problemen om de bal te vangen. Roth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hand of God - Kamienica City 0:1

27e minuut.
Perat geeft een hoge lob. Daar is Roth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woźniakowski. Roth is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buftea wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Sárkány is nu in balbezit. Sárkány passt de bal in één keer door. Rondini probeert naar een medespeler te passen. Dinkov rent richting de bal. Dinkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fric geeft een lange en hoge pass. Berny kopt de bal weg. Woźniakowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tobal rent richting de bal. Tobal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hand of God - Kamienica City 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hand of God 59%, Kamienica City 41%.
Hand of God - Kamienica City 0:2

46e minuut.
Sibaldi komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Sárkány passt de bal in één keer door. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibaldi onderschept slim de pass. Sibaldi draait met de bal, schiet en ... Rondini probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Perat geeft een hoge lob. Woźniakowski is nu in balbezit. Woźniakowski geeft een hoge lob. Roth is nu in balbezit. Roth draait met de bal, schiet en ... Wapenaar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Dinkov rent richting de bal. Raivio rent richting de bal. Dinkov onderschept slim de pass. Dinkov draait met de bal, schiet en ... Bilski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniakowski passt de bal zonder na te denken. Kurdulija rent richting de bal. Kurdulija draait met de bal, schiet en ... Wapenaar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hand of God - Kamienica City 0:3

68e minuut.
Pleşu kopt de bal weg. Kurdulija rent richting de bal. Met opzet legt Carbo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Carbo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Carbo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

75e minuut.
Perat rent richting de bal. Perat probeert naar een medespeler te passen. Kurdulija rent richting de bal. Kurdulija draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hand of God - Kamienica City 0:4

78e minuut.
Mastelloni is nu in balbezit. Mastelloni geeft een hoge lob. Kurdulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdulija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Woźniakowski probeert naar een medespeler te passen. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşu speelt de bal door. Kurdulija rent richting de bal. Kurdulija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Raivio is nu in balbezit. Dinkov verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Buftea zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Buftea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Buftea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Dinkov raakt geblesseerd tijdens het duel. Rondini met een snel genomen vrije trap. Dinkov krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hand of God 48%, Kamienica City 52%.
Hand of God - Kamienica City 0:4