Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kamienica City adriamagd
me Tactiek rt
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
60.4 gemiddelde waardering 60.7
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
solide Verdedigen uitmuntend


7e minuut.
Mastelloni is nu in balbezit. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Aquino geeft de bal voor. Bettinelli krijgt zijn hoofd ertegen. Bilski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - adriamagd 0:1

13e minuut.
Linker geeft de bal voor. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Aquino draait met de bal, schiet en ... Bilski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - adriamagd 0:2

18e minuut.
Linker kopt de bal weg. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu passt de bal zonder na te denken. Moreno Capitán is nu in balbezit. Moreno Capitán geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán geeft een hoge lob. Bilski speelt de bal door. Kurdulija is nu in balbezit. Kurdulija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pleşu geeft de bal voor. Kurdulija kopt de bal weg. Roth bereikt de bal nog maar net als eerste. Roth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - adriamagd 1:2

36e minuut.
Mastelloni passt de bal met de wreef. Kurdulija is nu in balbezit. Codreanu is nu in balbezit. Kurdulija verovert de bal door een tackle van achteren. Kurdulija haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 51%, adriamagd 49%.
Kamienica City - adriamagd 1:2

47e minuut.
Bettinelli rent richting de bal. Fric begaat een overtreding. Bettinelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pobóg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gut kopt de bal weg. Ivănescu geeft een lange en hoge pass. Moreno Capitán maakt een snoekduik en kopt de bal. Bilski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - adriamagd 1:3

53e minuut.
Mastelloni rent richting de bal. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Fric bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino verovert de bal door een tackle van achteren. Aquino schiet op doel. Bilski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Tobal kopt de bal weg. Klungelig pakt Roth de bal. Əkbərov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Əkbərov krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Linker neemt vlug de vrije trap. Raivio kan de bal niet met de borst controleren. Aquino rent richting de bal. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalev rent richting de bal. Mihalev passt de bal zonder na te denken. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli schiet op doel. Bilski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bettinelli rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pleşu rent richting de bal. Pleşu passt de bal zonder na te denken. Kurdulija is nu in balbezit. Kurdulija draait met de bal, schiet en ... Vişinescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - adriamagd 2:3

77e minuut.
Aquino met een sublieme pass. Mihalev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gut. Gut krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Linker heeft problemen om de bal te vangen. Linker geeft een lange en hoge pass. Mihalev probeert de bal met de borst te controleren. Mihalev geeft een lange en hoge pass. Aquino maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Bilski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Bettinelli de bal. Aquino rent richting de bal. Aquino passt de bal zonder na te denken. Moreno Capitán rent richting de bal. Moreno Capitán haalt uit met een fantastische trap. Bilski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 56%, adriamagd 44%.
Kamienica City - adriamagd 2:3