Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adriamagd Kamienica City
rt Tactiek me
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 60.2
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


1e minuut.
Pleşu rent richting de bal. Pleşu geeft de bal voor. Kurdulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdulija geeft de bal voor. Roth maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Codreanu kopt de bal weg. Mastelloni rent richting de bal. Mastelloni geeft de bal voor. Tobal rent richting de bal. Tobal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Aquino heeft problemen om de bal te vangen. Mihalev rent richting de bal. Mihalev speelt de bal door. Klungelig pakt Bettinelli de bal. Bettinelli schiet op doel. Bilski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Petit geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tobal met een snelle inworp. Kurdulija is nu in balbezit. Kurdulija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pobóg met een sublieme pass. Moreno Capitán rent richting de bal. Raivio onderschept slim de pass. Mihalev verovert de bal door een tackle van achteren. Mihalev geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pleşu rent richting de bal. Pleşu probeert naar een medespeler te passen. Mastelloni probeert naar een medespeler te passen. Roth rent richting de bal. Roth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Roth passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez rent richting de bal. Gutiérrez passt de bal met de wreef. Kurdulija is nu in balbezit. Kurdulija draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Mihalev probeert naar een medespeler te passen. Codreanu met een sublieme pass. Tobal speelt de bal door. Kurdulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdulija haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Moreno Capitán met een sublieme pass. Klungelig pakt Mihalev de bal. Mihalev met een sublieme pass. Aquino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adriamagd 55%, Kamienica City 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adriamagd - Kamienica City 0:0

54e minuut.
Gutiérrez passt de bal met de wreef. Tobal rent richting de bal. Tobal speelt de bal door. Roth rent richting de bal. Roth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bettinelli onderschept slim de pass. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap. Moreno Capitán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihalev geeft de bal voor. Bettinelli springt en kopt de bal. Bilski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Raivio geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihalev met een snelle inworp. Pobóg rent richting de bal. Pobóg geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Gut is nu in balbezit. Bettinelli onderschept slim de pass. Bettinelli draait met de bal, schiet en ... Bilski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Mihalev speelt de bal door. Bettinelli rent richting de bal. Aquino rent richting de bal. Aquino draait met de bal, schiet en ... Bilski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
adriamagd - Kamienica City 1:0

80e minuut.
Kurdulija onderschept slim de pass. Kurdulija met een sublieme pass. Tobal heeft problemen om de bal te vangen. Codreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Codreanu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Roth kopt de bal weg. Daar is Kurdulija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurdulija passt de bal in één keer door. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adriamagd 42%, Kamienica City 58%.
adriamagd - Kamienica City 1:0