Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granatowi Hand of God
ccd --- Tactiek reka boga
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 4
29.4 gemiddelde waardering 52.4
zwak Schieten goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszucki met een snelle inworp. Kindera speelt de bal door. Koszucki rent richting de bal. Koszucki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Pierścionek probeert naar een medespeler te passen. Dinkov is nu in balbezit. Rondini is nu in balbezit. Rondini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Hand of God 0:1

35e minuut.
Bratu is nu in balbezit. Bratu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esquivel met de inworp. Jurista geeft een hoge lob. Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dinkov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Hand of God 0:2

37e minuut.
Hajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandonà rent richting de bal. Hajnák tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hajnák krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 64%, Hand of God 36%.
Granatowi - Hand of God 0:2

46e minuut.
Sibaldi komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pierścionek probeert naar een medespeler te passen. Dinkov rent richting de bal. Dinkov passt de bal in één keer door. Rondini rent richting de bal. Rondini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Hand of God 0:3

52e minuut.
Esquivel speelt de bal door. Sibaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Duda rent richting de bal. Rondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Hand of God 0:4

54e minuut.
Żyrkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov onderschept slim de pass. Pierścionek rent richting de bal. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Hand of God 0:5

55e minuut.
Bratu rent richting de bal. Rondini verovert de bal door een tackle van achteren. Rondini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Esquivel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárkány verovert de bal door een tackle van achteren. Pierścionek is nu in balbezit. Pierścionek geeft de bal voor. Rondini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Hand of God 0:6

63e minuut.
Pierścionek probeert naar een medespeler te passen. Rondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondini passt de bal zonder na te denken. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Żyrkowski geeft een lange en hoge pass. Salva controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Malacrida maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sibaldi rent richting de bal. Sibaldi haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rondini rent richting de bal. Rondini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Sibaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vavřinec bokst de bal weg. Sibaldi is nu in balbezit. Sibaldi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Hand of God 0:7

68e minuut.
Rondini passt de bal in één keer door. Kindera bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárkány onderschept slim de pass. Sibaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibaldi haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rondini bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Hand of God 0:8

74e minuut.
Klungelig pakt Dinkov de bal. Rondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rondini passt de bal met de wreef. Sibaldi is nu in balbezit. Sibaldi draait met de bal, schiet en ... Vavřinec bokst de bal weg.

84e minuut.
Sibaldi is nu in balbezit. Bratu verovert de bal door een tackle van achteren. Rondini verovert de bal door een tackle van achteren. Rondini draait met de bal, schiet en ... Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Hand of God 0:9

86e minuut.
Sárkány met een sublieme pass. Pierścionek is nu in balbezit. Pierścionek passt de bal met de wreef. Dinkov is nu in balbezit. Rondini bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rondini rent richting de bal. Rondini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dinkov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - Hand of God 0:10

90e minuut.
Klungelig pakt Malacrida de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Salva stond buitenspel. Malacrida maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 72%, Hand of God 28%.
Granatowi - Hand of God 0:10