Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 20:08
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.33 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 59999
Ac Miały Novaki Noviak
zobaczymy Tactiek G_1
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
59.8 gemiddelde waardering 64
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen formidabel


10e minuut.
Ngọc Sơn rent richting de bal. Ngọc Sơn geeft een hoge lob. Beaumont kopt de bal weg. Bosak rent richting de bal. Bosak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Majdański geeft een lange en hoge pass. Wójcik met een sublieme pass. Frej met een sublieme pass. Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Wójcik geeft een lange en hoge pass. Yiğitsoy rent richting de bal. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu draait met de bal, schiet en ... Yiğitsoy probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Molodov passt de bal in één keer door. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackpool legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bosak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beaumont neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Novaki Noviak 1:0

41e minuut.
Klungelig pakt Bolinja de bal. Blackpool verovert de bal door een tackle van achteren. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont schiet op doel. Lenk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 53%, Novaki Noviak 47%.
Ac Miały - Novaki Noviak 1:0

50e minuut.
Wójcik speelt de bal door. Lingard rent richting de bal. Lingard passt de bal in één keer door. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mauritz onderschept slim de pass. Blackpool onderschept slim de pass. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej geeft een hoge lob. Arzu krijgt zijn hoofd ertegen. Pflipsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Beaumont is nu in balbezit. Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Lykoudis verovert de bal door een tackle van achteren. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Alvarado kopt de bal weg. Ngọc Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wójcik krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Phiri met een sublieme pass. Molodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Molodov passt de bal met de wreef. Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolinja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lingard is nu in balbezit. Lingard passt de bal zonder na te denken. Yiğitsoy is nu in balbezit. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Pflipsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yiğitsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ac Miały - Novaki Noviak 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 52%, Novaki Noviak 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ac Miały - Novaki Noviak 1:1