Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novaki Noviak Hand of God
G_1 Tactiek reka boga
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 54.3
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


13e minuut.
Blackpool passt de bal met de wreef. Frej heeft problemen om de bal te vangen. Frej geeft een lange en hoge pass. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Wapenaar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Arzu passt de bal in één keer door. Frej rent richting de bal. Frej geeft een hoge lob. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Hand of God 1:0

33e minuut.
Frej probeert naar een medespeler te passen. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu passt de bal zonder na te denken. Yiğitsoy rent richting de bal. Yiğitsoy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Woźniakowski de bal onder controle te krijgen. Frej is nu in balbezit. Frej probeert naar een medespeler te passen. Arzu rent richting de bal. Arzu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novaki Noviak 42%, Hand of God 58%.
Novaki Noviak - Hand of God 1:0

46e minuut.
Sibaldi komt het veld opgelopen. Lazarević komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Phiri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sibaldi. Phiri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Phiri met een snel genomen vrije trap. Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik geeft een lange en hoge pass. Arzu heeft problemen om de bal te vangen. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Wapenaar bokst de bal weg.

59e minuut.
Yiğitsoy rent richting de bal. Carbo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yiğitsoy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korzeniewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Wapenaar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Hand of God 2:0

64e minuut.
Lazarević is nu in balbezit. Lazarević passt de bal zonder na te denken. Sibaldi is nu in balbezit. Sibaldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Wójcik verovert de bal door een tackle van achteren. Wójcik passt de bal met de wreef. Korzeniewski met een sublieme pass. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novaki Noviak 58%, Hand of God 42%.
Novaki Noviak - Hand of God 2:0