Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-09 20:11
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.33 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 30945
Ac Miały Granatowi
zobaczymy Tactiek bezp.
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 31.9
uitstekend Schieten zwak
uitstekend Passen matig
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Bolinja speelt de bal door. Beaumont rent richting de bal. Hajnák rent richting de bal. Beaumont onderschept slim de pass. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Hajnák met een harde bal richting middenveld. Inworp. Ngọc Sơn met een snelle inworp. Bolinja is nu in balbezit. Bolinja geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Beaumont rent richting de bal. Beaumont haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ngọc Sơn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bosak springt en kopt de bal. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 1:0

4e minuut.
Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolinja speelt de bal door. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Molodov passt de bal met de wreef. Ngọc Sơn rent richting de bal. Ngọc Sơn passt de bal in één keer door. Ilsch geeft een lange en hoge pass. Bosak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daar is Prespaliauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilsch is nu in balbezit. Ilsch passt de bal zonder na te denken. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 2:0

12e minuut.
Klungelig pakt Kosov de bal. Bolinja is nu in balbezit. Bratu verovert de bal door een tackle van achteren. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 3:0

13e minuut.
Ngọc Sơn passt de bal zonder na te denken. Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolinja passt de bal met de wreef. Bosak rent richting de bal. Bosak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 4:0

14e minuut.
Koszucki is nu in balbezit. Koszucki met een sublieme pass. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak onderschept slim de pass. Bosak met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beaumont rent richting de bal. Beaumont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 5:0

15e minuut.
Hajnák rent richting de bal. Bolinja onderschept slim de pass. Bolinja passt de bal zonder na te denken. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 6:0

16e minuut.
Vavřinec probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ngọc Sơn met de inworp. Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolinja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ngọc Sơn is nu in balbezit. Ngọc Sơn met een sublieme pass. Hajnák is nu in balbezit. Beaumont onderschept slim de pass. Beaumont draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Beaumont onderschept slim de pass. Beaumont passt de bal in één keer door. Bosak is nu in balbezit. Bosak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 7:0

23e minuut.
Alvarado speelt de bal door. Klungelig pakt Bolinja de bal. Bolinja probeert naar een medespeler te passen. Bosak speelt de bal door. Klungelig pakt Beaumont de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 8:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molodov met een snelle inworp. Bolinja is nu in balbezit. Bolinja geeft een lange en hoge pass. Beaumont maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beaumont is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 9:0

28e minuut.
Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Służewski de bal onder controle te krijgen. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 10:0

30e minuut.
Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont passt de bal zonder na te denken. Bosak rent richting de bal. Bosak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 11:0

31e minuut.
Hajnák passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Sơn met een snelle inworp. Klungelig pakt Bolinja de bal. Bolinja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Alvarado passt de bal met de wreef. Molodov met een sublieme pass. Klungelig pakt Bosak de bal. Bosak schiet op doel. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 12:0

35e minuut.
Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak passt de bal in één keer door. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 13:0

36e minuut.
Kurczyński passt de bal in één keer door. Molodov rent richting de bal. Molodov geeft een lange en hoge pass. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 14:0

38e minuut.
Daar is Salva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koszucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszucki geeft een hoge lob. Bosak krijgt zijn hoofd ertegen. Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 15:0

40e minuut.
Bratu geeft de bal voor. Ilsch rent richting de bal. Ilsch met een sublieme pass. Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolinja geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Żyrkowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ngọc Sơn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolinja geeft een hoge lob. Bosak springt en kopt de bal. Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Klungelig pakt Kosov de bal. Molodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Molodov passt de bal met de wreef. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 16%, Granatowi 84%.
Ac Miały - Granatowi 16:0

46e minuut.
Bosak onderschept slim de pass. Bolinja rent richting de bal. Bolinja passt de bal met de wreef. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 17:0

51e minuut.
Ilsch probeert naar een medespeler te passen. Bosak rent richting de bal. Bolinja is nu in balbezit. Beaumont rent richting de bal. Beaumont haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bolinja is nu in balbezit. Bolinja speelt de bal door. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont schiet op doel. Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 18:0

59e minuut.
Inworp. Ngọc Sơn met de inworp. Bolinja is nu in balbezit. Bolinja geeft een lange en hoge pass. Beaumont maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 19:0

59e minuut.
Salva heeft problemen om de bal te vangen. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Beaumont, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beaumont draait met de bal, schiet en ... Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 20:0

63e minuut.
Ngọc Sơn met een sublieme pass. Bolinja rent richting de bal. Bolinja passt de bal zonder na te denken. Bosak rent richting de bal. Bosak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 21:0

67e minuut.
Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beaumont is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bolinja met een snel genomen vrije trap. Bosak maakt een snoekduik en kopt de bal. Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 22:0

68e minuut.
Alvarado speelt de bal door. Bolinja met een sublieme pass. Bosak is nu in balbezit. Bosak draait met de bal, schiet en ... Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 23:0

70e minuut.
Bosak heeft problemen om de bal te vangen. Hajnák is nu in balbezit. Bosak onderschept slim de pass. Bosak haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 24:0

71e minuut.
Beaumont verovert de bal door een tackle van achteren. Salva rent richting de bal. Beaumont verovert de bal door een tackle van achteren. Beaumont geeft een hoge lob. Bosak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Prespaliauskas met een sublieme pass. Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolinja geeft de bal voor. Beaumont krijgt zijn hoofd ertegen. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ilsch rent richting de bal. Ilsch passt de bal met de wreef. Molodov geeft de bal voor. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste. Beaumont schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 25:0

78e minuut.
Kurczyński met een sublieme pass. Bolinja heeft problemen om de bal te vangen. Bolinja geeft een lange en hoge pass. Beaumont springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 26:0

81e minuut.
Molodov met een snelle inworp. Bolinja geeft een lange en hoge pass. Bosak rent richting de bal. Bosak haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 27:0

83e minuut.
Beaumont passt de bal in één keer door. Alvarado met een sublieme pass. Bosak rent richting de bal. Bosak passt de bal zonder na te denken. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Ngọc Sơn probeert naar een medespeler te passen. Ilsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilsch met een sublieme pass. Bolinja rent richting de bal. Bolinja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ilsch speelt de bal door. Kurczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczyński passt de bal met de wreef. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont schiet op doel. Vavřinec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ngọc Sơn geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bolinja geeft de bal voor. Bosak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 28:0

87e minuut.
Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak is nu in balbezit. Bolinja probeert naar een medespeler te passen. Beaumont rent richting de bal. Beaumont draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ac Miały - Granatowi 29:0

88e minuut.
Beaumont met een sublieme pass. Mauritz is nu in balbezit. Mauritz passt de bal zonder na te denken. Bosak is nu in balbezit. Bosak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ac Miały 20%, Granatowi 80%.
Ac Miały - Granatowi 29:0