Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novaki Noviak adriamagd
G_1 Tactiek rt
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
63.3 gemiddelde waardering 59.9
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitmuntend Verdedigen formidabel


9e minuut.
Yiğitsoy onderschept slim de pass. Yiğitsoy passt de bal in één keer door. Codreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Wójcik rent richting de bal. Wójcik geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Wójcik geeft een lange en hoge pass. Vomvolakis rent richting de bal. Linker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Linker krijgt een gele kaart. Vomvolakis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Linker geeft een hoge lob. Lingard legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lingard rent richting de bal. Lingard schiet op doel. Vişinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - adriamagd 1:0

16e minuut.
Mihalev passt de bal met de wreef. Aquino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blackpool. Aquino raakt geblesseerd tijdens het duel. Aquino wilt de vrije trap nemen. Lenk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Majdański heeft problemen om de bal te vangen. Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdański onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Novaki Noviak - adriamagd 1:1

27e minuut.
Linker geeft een lange en hoge pass. Mihalev is nu in balbezit. Mihalev geeft de bal voor. Ivănescu is nu in balbezit. Ivănescu geeft een hoge lob. Lenk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Majdański verovert de bal door een tackle van achteren. Majdański passt de bal zonder na te denken. Frej met een sublieme pass. Yiğitsoy rent richting de bal. Yiğitsoy haalt uit met een fantastische trap. Vişinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novaki Noviak 61%, adriamagd 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novaki Noviak - adriamagd 1:1

48e minuut.
Mihalev bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik rent richting de bal. Wójcik geeft de bal voor. Yiğitsoy is nu in balbezit. Yiğitsoy schiet op doel. Vişinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Linker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vomvolakis is nu in balbezit. Vomvolakis draait met de bal, schiet en ... Vişinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - adriamagd 2:1

51e minuut.
Codreanu rent richting de bal. Codreanu geeft de bal voor. Moreno Capitán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno Capitán haalt uit met een fantastische trap. Lenk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Novaki Noviak - adriamagd 2:2

54e minuut.
Pobóg probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ivănescu de bal. Ivănescu probeert naar een medespeler te passen. Bettinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap. Lenk bokst de bal weg.

59e minuut.
Ivănescu passt de bal in één keer door. Bettinelli is nu in balbezit. Met opzet legt Blackpool zijn tegenspeler op de grond. Blackpool krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Wójcik rent richting de bal. Wójcik geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Linker de bal onder controle te krijgen. Vomvolakis rent richting de bal. Vomvolakis haalt uit met een fantastische trap. Vişinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Krasuski geeft de bal voor. Ivănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majdański. Majdański krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Blackpool rent richting de bal. Aquino onderschept slim de pass. Aquino passt de bal met de wreef. Bettinelli is nu in balbezit. Bettinelli haalt uit met een fantastische trap. Lenk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novaki Noviak 62%, adriamagd 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novaki Noviak - adriamagd 2:2