Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hand of God Łask Panthers
reka boga Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 8
53.1 gemiddelde waardering 62.3
redelijk Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Prunea passt de bal zonder na te denken. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandonà legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cucucuetu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cucucuetu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Paal!

22e minuut.
Vujanić onderschept slim de pass. Vujanić speelt de bal door. Prunea is nu in balbezit. Prunea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hand of God - Łask Panthers 0:1

32e minuut.
Burek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gladysz komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Pełka met een sublieme pass. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu passt de bal zonder na te denken. Prunea is nu in balbezit. Prunea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gladysz passt de bal zonder na te denken. Prunea rent richting de bal. Woźniakowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Woźniakowski krijgt een gele kaart. Prunea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vujanić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Sandonà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu schiet op doel. Wapenaar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Bălan onderschept slim de pass. Rondini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janiec. Rondini is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rondini komt bij de bal en schiet. Rudas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dinkov is nu in balbezit. Dinkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hand of God - Łask Panthers 1:1

45e minuut.
Pierścionek heeft problemen om de bal te vangen. Gladysz verovert de bal door een tackle van achteren. Gladysz met een sublieme pass. Borsuk is nu in balbezit. Borsuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hand of God 55%, Łask Panthers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hand of God - Łask Panthers 1:1

46e minuut.
Lazarević komt het veld opgelopen. Sibaldi komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Bălan geeft de bal voor. Woźniakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunea onderschept slim de pass. Pełka rent richting de bal. Pełka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Borsuk rent richting de bal. Borsuk passt de bal met de wreef. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hand of God - Łask Panthers 1:2

64e minuut.
Klungelig pakt Sibaldi de bal. Rondini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bălan. Bălan krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Janiec geeft een lange en hoge pass. Prunea kan de bal niet met de borst controleren. Pełka rent richting de bal. Prunea rent richting de bal. Prunea haalt uit met een fantastische trap. Wapenaar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Frunză probeert de bal met de borst te controleren. Dinkov is nu in balbezit. Met opzet legt Frunză zijn tegenspeler op de grond. Frunză krijgt een gele kaart. Dinkov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dinkov kan niet meer verder spelen. Berny komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lazarević passt de bal in één keer door. Rondini bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunză begaat een overtreding. Rondini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rondini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hand of God 38%, Łask Panthers 62%.
Hand of God - Łask Panthers 1:2