Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kamienica City Ac Miały
me Tactiek zobaczymy
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 59.8
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
solide Verdedigen formidabel


8e minuut.
Roth rent richting de bal. Nauder rent richting de bal. Roth onderschept slim de pass. Roth draait met de bal, schiet en ... Pflipsen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Ac Miały 1:0

18e minuut.
Roth is nu in balbezit. Nauder rent richting de bal. Roth tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roth krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Molodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Molodov speelt de bal door. Bolinja is nu in balbezit. Bolinja geeft een lange en hoge pass. Beaumont springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kurdulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdulija passt de bal in één keer door. Roth rent richting de bal. Roth draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Fric geeft een hoge lob. Kurdulija kopt de bal weg. Nauder rent richting de bal. Roth verovert de bal door een tackle van achteren. Roth haalt uit met een fantastische trap. Pflipsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Gut geeft de bal voor. Pleşu kopt de bal weg. Ilsch geeft een hoge lob. Beaumont maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilsch probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Sơn rent richting de bal. Ngọc Sơn geeft een hoge lob. Beaumont krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Molodov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobal verovert de bal door een tackle van achteren. Tobal met een sublieme pass. Kurdulija rent richting de bal. Kurdulija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 48%, Ac Miały 52%.
Kamienica City - Ac Miały 1:0

50e minuut.
Tobal speelt de bal door. Mastelloni is nu in balbezit. Mastelloni passt de bal zonder na te denken. Roth rent richting de bal. Roth haalt uit met een fantastische trap. Pflipsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Molodov passt de bal in één keer door. Bolinja rent richting de bal. Bolinja passt de bal met de wreef. Beaumont heeft problemen om de bal te vangen. Beaumont haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Alvarado de bal. Kurdulija bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdulija passt de bal zonder na te denken. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ilsch kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolinja de bal. Bolinja met een sublieme pass. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Buftea met een sublieme pass. Tobal is nu in balbezit. Roth probeert de bal met de borst te controleren. Roth haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Pleşu met de inworp. Buftea is nu in balbezit. Buftea passt de bal in één keer door. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap. Pflipsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Bolinja bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut begaat een overtreding. Bolinja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ilsch met een snel genomen vrije trap. Bosak kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Mauritz geeft een hoge lob. Bosak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosak passt de bal zonder na te denken. Beaumont is nu in balbezit. Beaumont schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bolinja is nu in balbezit. Bolinja passt de bal in één keer door. Molodov is nu in balbezit. Molodov passt de bal met de wreef. Beaumont bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Bolinja probeert de bal aan de voet te houden. Buftea met een sublieme pass. Roth is nu in balbezit. Roth haalt uit met een fantastische trap. Pflipsen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kamienica City - Ac Miały 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kamienica City 41%, Ac Miały 59%.
Kamienica City - Ac Miały 2:0