Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Granatowi KS Czarni Nakło
bezp. Tactiek 4-3-3 turniej
47% Balbezit 53%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 53.5
zwak Schieten uitmuntend
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Kindera de bal. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló met een sublieme pass. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Valckx zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Báló is nu in balbezit. Szmal begaat een overtreding. Szmal krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Hajnák trapt de bal weg van het doel. Inworp. Codruţ met een snelle inworp. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Gracz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracz passt de bal met de wreef. Hajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. García verovert de bal door een tackle van achteren. García passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vavřinec geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hajnák de bal onder controle te krijgen. Ruiz Díaz geeft een hoge lob. Báló is nu in balbezit. Báló draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:1

9e minuut.
Nystrøm heeft problemen om de bal te vangen. García is nu in balbezit. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm schiet op doel. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:2

10e minuut.
Szmal bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmal passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. García neemt de hoekschop. Nystrøm springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Służewski geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Báló zal de hoekschop nemen. Nystrøm heeft problemen om de bal te vangen. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ruiz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz speelt de bal door. Báló is nu in balbezit. Báló geeft de bal voor. Nystrøm springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:3

18e minuut.
Bratu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valckx met de inworp. Báló heeft problemen om de bal te vangen. Báló schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
García onderschept slim de pass. García passt de bal zonder na te denken. Bratu is nu in balbezit. Báló onderschept slim de pass. Báló schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm schiet op doel. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Báló is nu in balbezit. Báló probeert naar een medespeler te passen. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:4

24e minuut.
Ruiz Díaz speelt de bal door. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos met een sublieme pass. Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Codruţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hajnák rent richting de bal. Nystrøm verovert de bal door een tackle van achteren. Nystrøm draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:5

27e minuut.
García bereikt de bal nog maar net als eerste. García passt de bal in één keer door. Báló is nu in balbezit. Báló haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:6

29e minuut.
Nystrøm rent richting de bal. Hajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló verovert de bal door een tackle van achteren. Báló haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:7

30e minuut.
Ruiz Díaz passt de bal in één keer door. Báló rent richting de bal. Báló passt de bal in één keer door. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:8

32e minuut.
García passt de bal in één keer door. Codruţ is nu in balbezit. Codruţ probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Díaz geeft een hoge lob. Báló krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:9

41e minuut.
García bereikt de bal nog maar net als eerste. García passt de bal zonder na te denken. Nystrøm heeft problemen om de bal te vangen. Nystrøm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:10

43e minuut.
García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nystrøm met een sublieme pass. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló draait met de bal, schiet en ... Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Báló passt de bal in één keer door. Fonsalia is nu in balbezit. Fonsalia passt de bal zonder na te denken. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Służewski is nu in balbezit. Służewski geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, García zal de hoekschop nemen. Nystrøm maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 89%, KS Czarni Nakło 11%.
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:10

46e minuut.
Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dos Santos passt de bal met de wreef. Fonsalia rent richting de bal. Fonsalia geeft een hoge lob. Nystrøm krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Báló rent richting de bal. Báló haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:11

49e minuut.
Valckx probeert naar een medespeler te passen. Żyrkowski is nu in balbezit. Salva rent richting de bal. Ruiz Díaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Díaz probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dos Santos geeft een hoge lob. Báló kopt de bal weg. Służewski rent richting de bal. García verovert de bal door een tackle van achteren. García geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Klungelig pakt García de bal. García geeft de bal voor. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm draait met de bal, schiet en ... Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:12

58e minuut.
Hajnák onderschept slim de pass. García rent richting de bal. García geeft een hoge lob. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:13

61e minuut.
Duda bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló onderschept slim de pass. Báló met een sublieme pass. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Valckx passt de bal zonder na te denken. Daar is Bratu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Báló rent richting de bal. Báló schiet op doel. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:14

65e minuut.
Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm onderschept slim de pass. Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Codruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:15

65e minuut.
Hajnák speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valckx met een snelle inworp. Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Báló bereikt de bal nog maar net als eerste. Báló passt de bal zonder na te denken. Daar is Nystrøm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nystrøm draait met de bal, schiet en ... Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:16

70e minuut.
Koszucki geeft een hoge lob. Valckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Valckx speelt de bal door. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:17

72e minuut.
Báló passt de bal met de wreef. Gracz rent richting de bal. García met een sublieme pass. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:18

74e minuut.
García is nu in balbezit. Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Codruţ probeert naar een medespeler te passen. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:19

75e minuut.
Duda is nu in balbezit. Báló verovert de bal door een tackle van achteren. Báló met een sublieme pass. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Báló is nu in balbezit. Báló passt de bal met de wreef. Codruţ is nu in balbezit. Codruţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Báló zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:20

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codruţ is nu in balbezit. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm schiet op doel. Paal! Báló is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Báló is nu in balbezit. Báló haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:21

83e minuut.
Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. García met een sublieme pass. Báló rent richting de bal. Báló schiet op doel. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:22

86e minuut.
García rent richting de bal. García passt de bal zonder na te denken. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm draait met de bal, schiet en ... Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Granatowi 88%, KS Czarni Nakło 12%.
Granatowi - KS Czarni Nakło 0:23