Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Czarni Nakło Granatowi
3-5-2 Tactiek bezp.
60% Balbezit 40%
7% Spel op eigen helft 93%
39 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 32.3
uitmuntend Schieten zwak
solide Passen zwak
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Nystrøm passt de bal met de wreef. Dos Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. García is nu in balbezit. García geeft een lange en hoge pass. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 1:0

7e minuut.
Valckx probeert naar een medespeler te passen. Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos geeft een lange en hoge pass. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 2:0

8e minuut.
Bratu heeft problemen om de bal te vangen. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm verovert de bal door een tackle van achteren. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 3:0

10e minuut.
Dos Santos probeert naar een medespeler te passen. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm passt de bal met de wreef. Codruţ is nu in balbezit. Codruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 4:0

17e minuut.
Koszucki geeft de bal voor. Inworp. Dos Santos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Andrzejewski rent richting de bal. García geeft de bal voor. Vavřinec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Gracz is nu in balbezit. Gracz probeert naar een medespeler te passen. Báló rent richting de bal. García geeft een lange en hoge pass. Nystrøm springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu geeft de bal voor. Fonsalia speelt de bal door. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 5:0

25e minuut.
Fonsalia bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonsalia passt de bal in één keer door. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 6:0

26e minuut.
Klungelig pakt Hajnák de bal. Codruţ is nu in balbezit. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 7:0

28e minuut.
Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Codruţ geeft een lange en hoge pass. Hajnák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kosov trapt de bal weg van het doel. Inworp. Fonsalia met de inworp. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
García probeert naar een medespeler te passen. Nystrøm rent richting de bal. Hajnák onderschept slim de pass. Codruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Codruţ schiet op doel. Vavřinec bokst de bal weg.

36e minuut.
Ruiz Díaz is nu in balbezit. Ruiz Díaz geeft de bal voor. Bratu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kindera de bal. Nystrøm geeft een lange en hoge pass. Vavřinec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Codruţ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 8:0

42e minuut.
Inworp. Báló met een snelle inworp. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm geeft een hoge lob. Codruţ maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 9:0

42e minuut.
Andrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Codruţ onderschept slim de pass. García met een sublieme pass. Nystrøm heeft problemen om de bal te vangen. Nystrøm schiet op doel. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Báló met de inworp. Kosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm onderschept slim de pass. Nystrøm geeft een lange en hoge pass. Andrzejewski heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dos Santos zal de hoekschop nemen. Nystrøm krijgt zijn hoofd ertegen. Vavřinec bokst de bal weg. Hajnák kopt de bal weg. Nystrøm heeft problemen om de bal te vangen. Nystrøm draait met de bal, schiet en ... Vavřinec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 10%, Granatowi 90%.
KS Czarni Nakło - Granatowi 9:0

47e minuut.
Fonsalia rent richting de bal. Fonsalia geeft de bal voor. Codruţ is nu in balbezit. Codruţ haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 10:0

48e minuut.
Valckx rent richting de bal. Valckx geeft de bal voor. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap. Vavřinec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 11:0

55e minuut.
Żyrkowski rent richting de bal. Żyrkowski geeft een hoge lob. Báló rent richting de bal. Báló geeft een lange en hoge pass. Nystrøm krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Vavřinec trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Báló met een snelle inworp. Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Nystrøm rent richting de bal. Nystrøm geeft de bal voor. Daar is Andrzejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codruţ rent richting de bal. Codruţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
García probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dos Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dos Santos speelt de bal door. Gracz geeft een hoge lob. Nystrøm springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dos Santos neemt de hoekschop. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm schiet op doel. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 12:0

63e minuut.
Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm speelt de bal door. Codruţ is nu in balbezit. Codruţ schiet op doel. Vavřinec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 13:0

68e minuut.
García met de inworp. Andrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm schiet op doel. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Inworp. García met een snelle inworp. Codruţ geeft de bal voor. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 14:0

70e minuut.
Hajnák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajnák passt de bal met de wreef. Kindera probeert naar een medespeler te passen. Codruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Codruţ draait met de bal, schiet en ... Vavřinec bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dos Santos geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Nystrøm krijgt zijn hoofd ertegen. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 15:0

74e minuut.
Báló met een sublieme pass. Fonsalia heeft problemen om de bal te vangen. Fonsalia passt de bal met de wreef. García is nu in balbezit. Báló speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ruiz Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz Díaz passt de bal in één keer door. Daar is Dos Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dos Santos speelt de bal door. Báló geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kindera geeft een hoge lob. Bratu kopt de bal weg. Hajnák heeft problemen om de bal te vangen. Codruţ rent richting de bal. Codruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 16:0

84e minuut.
Dos Santos is nu in balbezit. Dos Santos probeert naar een medespeler te passen. García speelt de bal door. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nystrøm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 17:0

86e minuut.
Dos Santos met een snelle inworp. Andrzejewski rent richting de bal. García onderschept slim de pass. García geeft een hoge lob. Nystrøm rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Salva met een snelle inworp. Koszucki rent richting de bal. Koszucki geeft een hoge lob. Báló geeft de bal voor. Nystrøm springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nystrøm is nu in balbezit. Nystrøm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 18:0

89e minuut.
Klungelig pakt Andrzejewski de bal. Nystrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nystrøm de bal. Nystrøm schiet op doel. Vavřinec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Czarni Nakło - Granatowi 19:0

90e minuut.
Inworp. Dos Santos met de inworp. Andrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Codruţ onderschept slim de pass. Codruţ schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Czarni Nakło 4%, Granatowi 96%.
KS Czarni Nakło - Granatowi 19:0