Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BVB Dortmund 009 BKS Łódź
4-4-2 Tactiek BKS1.3.2
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
58.6 gemiddelde waardering 61.2
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Collet geeft een lange en hoge pass. Pahlmann kopt de bal weg. Koranyi is nu in balbezit. Kisulu verovert de bal door een tackle van achteren. Kisulu schiet op doel. Bielas bokst de bal weg.

5e minuut.
Gorgolewski passt de bal in één keer door. Fuji rent richting de bal. Ronaldinho rent richting de bal. Fuji rent richting de bal. Fuji schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Duarte probeert naar een medespeler te passen. Vigneron bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigneron passt de bal zonder na te denken. Fuji rent richting de bal. Fuji draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Vigneron rent richting de bal. Vigneron geeft de bal voor. Gorgolewski kopt de bal weg. Fuji heeft problemen om de bal te vangen. Fuji haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Gavrilopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gavrilopoulos met een sublieme pass. Kisulu is nu in balbezit. Kisulu schiet op doel. Bielas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - BKS Łódź 0:1

22e minuut.
Timmermann onderschept slim de pass. Timmermann geeft de bal voor. Kisulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisulu draait met de bal, schiet en ... Bielas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Motz is nu in balbezit. Motz passt de bal zonder na te denken. Prawdzic probeert naar een medespeler te passen. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlmann schiet op doel. Bielas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Ady verovert de bal door een tackle van achteren. Ady probeert naar een medespeler te passen. Kisulu rent richting de bal. Kisulu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čomor met een snelle inworp. Prawdzic rent richting de bal. Prawdzic geeft een hoge lob. Kisulu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - BKS Łódź 0:2

33e minuut.
Collet verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldinho verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldinho probeert naar een medespeler te passen. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ady maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cortes kopt de bal weg. Gavrilopoulos probeert naar een medespeler te passen. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Prawdzic geeft een lange en hoge pass. Gavrilopoulos is nu in balbezit. Gavrilopoulos passt de bal zonder na te denken. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann draait met de bal, schiet en ... Bielas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kisulu is nu in balbezit. Kisulu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - BKS Łódź 0:3

40e minuut.
Vigneron bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigneron passt de bal in één keer door. Fuji rent richting de bal. Ronaldinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gavrilopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Koranyi rent richting de bal. Kisulu onderschept slim de pass. Kisulu haalt uit met een fantastische trap. Bielas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BVB Dortmund 009 56%, BKS Łódź 44%.
BVB Dortmund 009 - BKS Łódź 0:3

51e minuut.
Ady probeert naar een medespeler te passen. Komočar rent richting de bal. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlmann onderschept slim de pass. Pahlmann draait met de bal, schiet en ... Bielas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kisulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisulu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - BKS Łódź 0:4

53e minuut.
Grecea is nu in balbezit. Grecea geeft een hoge lob. Fuji heeft problemen om de bal te vangen. Fuji draait met de bal, schiet en ... Tywonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - BKS Łódź 1:4

55e minuut.
Świder is nu in balbezit. Świder geeft de bal voor. Ronaldinho kopt de bal weg. Gorgolewski is nu in balbezit. Gorgolewski haalt uit met een fantastische trap. Tywonek bokst de bal weg.

60e minuut.
Świder geeft een lange en hoge pass. Le Corre kopt de bal weg. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji schiet op doel. Collet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Pahlmann stond buitenspel. Samson komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Ronaldinho probeert naar een medespeler te passen. Gorgolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuji bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgolewski is nu in balbezit. Gorgolewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Samson de bal. Cortes rent richting de bal. Cortes geeft een lange en hoge pass. Pahlmann rent richting de bal. Pahlmann draait met de bal, schiet en ... Bielas bokst de bal weg.

78e minuut.
Świder geeft de bal voor. Motz kopt de bal weg. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilopoulos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Vigneron rent richting de bal. Čomor verovert de bal door een tackle van achteren. Čomor probeert naar een medespeler te passen. Pahlmann rent richting de bal. Pahlmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Ady passt de bal zonder na te denken. Cortes rent richting de bal. Cortes speelt de bal door. Kisulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisulu draait met de bal, schiet en ... Bielas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BVB Dortmund 009 - BKS Łódź 1:5

90e minuut.
Timmermann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Murgovan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BVB Dortmund 009 60%, BKS Łódź 40%.
BVB Dortmund 009 - BKS Łódź 1:5