Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Łódź BVB Dortmund 009
BKS1.3.2 Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
61.8 gemiddelde waardering 60.8
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Samson geeft een hoge lob. Gorgolewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ady neemt vlug de vrije trap. Kisulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisulu schiet op doel. Bielas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Ronaldinho heeft problemen om de bal te vangen. Gavrilopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilopoulos met een sublieme pass. Pahlmann rent richting de bal. Pahlmann haalt uit met een fantastische trap. Bielas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Gorgolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mięśniak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gorgolewski neemt de penalty, wat een uithaal! Tywonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Łódź - BVB Dortmund 009 0:1

13e minuut.
Vigneron geeft een lange en hoge pass. Le Corre kopt de bal weg. Gorgolewski is nu in balbezit. Gorgolewski geeft een hoge lob. Mięśniak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Křivan probeert naar een medespeler te passen. Le Corre heeft problemen om de bal te vangen. Le Corre passt de bal zonder na te denken. Gorgolewski rent richting de bal. Gorgolewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Čomor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prawdzic speelt de bal door. Daar is Kisulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pahlmann rent richting de bal. Pahlmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Ady probeert naar een medespeler te passen. Prawdzic met een sublieme pass. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BKS Łódź - BVB Dortmund 009 1:1

25e minuut.
Ady met een sublieme pass. Prawdzic is nu in balbezit. Prawdzic geeft de bal voor. Kisulu rent richting de bal. Kisulu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cortes passt de bal in één keer door. Ady rent richting de bal. Ady met een sublieme pass. Kisulu rent richting de bal. Kisulu schiet op doel. Bielas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Ady de bal. Ady passt de bal in één keer door. Kisulu rent richting de bal. Kisulu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Łódź 59%, BVB Dortmund 009 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS Łódź - BVB Dortmund 009 1:1

48e minuut.
Křivan passt de bal met de wreef. Vigneron is nu in balbezit. Vigneron passt de bal zonder na te denken. Gorgolewski rent richting de bal. Gorgolewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Gorgolewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Motz de bal. Mięśniak is nu in balbezit. Křivan rent richting de bal. Křivan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Timmermann speelt de bal door. Klungelig pakt Cortes de bal. Vigneron bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgolewski schiet op doel. Tywonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Le Corre passt de bal met de wreef. Křivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivan passt de bal in één keer door. Gorgolewski rent richting de bal. Gorgolewski draait met de bal, schiet en ... Tywonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Vigneron met de inworp. Křivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivan passt de bal zonder na te denken. Mięśniak heeft problemen om de bal te vangen. Mięśniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kisulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Samson begaat een overtreding. Samson krijgt een gele kaart. Cortes roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cortes kan niet meer verder spelen. Stępień komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gavrilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilopoulos passt de bal in één keer door. Kisulu is nu in balbezit. Pahlmann rent richting de bal. Pahlmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Prawdzic is nu in balbezit. Prawdzic met een sublieme pass. Gavrilopoulos met een sublieme pass. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlmann draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Łódź - BVB Dortmund 009 2:1

79e minuut.
Vigneron is nu in balbezit. Vigneron geeft een hoge lob. Motz heeft problemen om de bal te vangen. Gorgolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgolewski schiet op doel. Tywonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Prawdzic kopt de bal weg. Klungelig pakt Ronaldinho de bal. Ronaldinho passt de bal zonder na te denken. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Kisulu passt de bal met de wreef. Prawdzic rent richting de bal. Prawdzic probeert naar een medespeler te passen. Pahlmann rent richting de bal. Pahlmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Pahlmann de bal onder controle te krijgen. Grecea is nu in balbezit. Grecea geeft een hoge lob. Gorgolewski rent richting de bal. Gorgolewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Łódź 58%, BVB Dortmund 009 42%.
BKS Łódź - BVB Dortmund 009 2:1