Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS REKKOS Lokomotiv Mińsk Maz.
5-3-2 (2) Tactiek nowa
47% Balbezit 53%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 33
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.7 gemiddelde waardering 74.4
good Schieten incredible
good Passen outstanding
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tulenheimo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lepouras rent richting de bal. Lepouras geeft de bal voor. Oltenescu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:1

6e minuut.
Lanus geeft een lange en hoge pass. Pazurkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt McNeil de bal. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Klungelig pakt Cioran de bal. Kaszczyszyn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cioran raakt geblesseerd tijdens het duel. Tulenheimo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lepouras geeft een hoge lob. Cioran krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras geeft een hoge lob. Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk geeft een lange en hoge pass. McNeil maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
McNeil rent richting de bal. Weiher maakt een afschuwelijke overtreding. McNeil raakt geblesseerd tijdens het duel. Weiher geeft de bal voor. McNeil wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:2

24e minuut.
Hermaniuk is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pazurkiewicz met een snelle inworp. Hermaniuk geeft een lange en hoge pass. McNeil maakt een snoekduik en kopt de bal. Østby kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Pazurkiewicz speelt de bal door. Hermaniuk speelt de bal door. Lepouras heeft problemen om de bal te vangen. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Oltenescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:3

31e minuut.
Peijnenburg onderschept slim de pass. Peijnenburg passt de bal in één keer door. Pazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Lepouras rent richting de bal. Lepouras schiet op doel. Østby bokst de bal weg. Lepouras probeert naar een medespeler te passen. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran schiet op doel. Østby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:4

33e minuut.
Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Domide de bal. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sajewicz rent richting de bal. Lepouras geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lanus de bal onder controle te krijgen. Oltenescu springt en kopt de bal. Østby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:5

37e minuut.
McNeil kopt de bal weg. Cioran is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaszczyszyn. Cioran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. McNeil neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lanus onderschept slim de pass. Inworp. Tulenheimo met een snelle inworp. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Cioran krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Gróf bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołodyjowski speelt de bal door. Pieczara rent richting de bal. Pieczara draait met de bal, schiet en ... Woodworth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:5

44e minuut.
Pazurkiewicz met een sublieme pass. Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk passt de bal in één keer door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS REKKOS 78%, Lokomotiv Mińsk Maz. 22%.
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:5

47e minuut.
Tulenheimo geeft een hoge lob. Lepouras met een sublieme pass. Cioran rent richting de bal. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:6

52e minuut.
Ćervić geeft de bal voor. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu passt de bal in één keer door. Hermaniuk geeft een lange en hoge pass. McNeil maakt een snoekduik en kopt de bal. Østby bokst de bal weg. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:7

53e minuut.
Cioran rent richting de bal. McNeil is nu in balbezit. McNeil passt de bal in één keer door. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Cioran onderschept slim de pass. Cioran geeft de bal voor. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:8

64e minuut.
Oltenescu rent richting de bal. Pazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurkiewicz met een sublieme pass. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:9

65e minuut.
Oltenescu passt de bal met de wreef. Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk passt de bal met de wreef. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Oltenescu kopt de bal weg. Hermaniuk rent richting de bal. Hermaniuk geeft een lange en hoge pass. Cioran rent richting de bal. Cioran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:10

71e minuut.
Klungelig pakt Cioran de bal. Kaszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran onderschept slim de pass. Cioran schiet op doel. Østby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:11

75e minuut.
Inworp. Hermaniuk met de inworp. Domide rent richting de bal. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Østby bokst de bal weg.

76e minuut.
Kaszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszczyszyn geeft een lange en hoge pass. Wołodyjowski kopt de bal weg. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Lepouras passt de bal met de wreef. Pazurkiewicz speelt de bal door. Hermaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk geeft een lange en hoge pass. Oltenescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:12

81e minuut.
Lepouras is nu in balbezit. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:13

83e minuut.
Peijnenburg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hermaniuk rent richting de bal. Hermaniuk passt de bal in één keer door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel. Østby bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lepouras neemt de hoekschop. Cioran springt en kopt de bal. Østby werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:14

88e minuut.
Lepouras met de inworp. Sajewicz is nu in balbezit. Cioran onderschept slim de pass. Cioran geeft een hoge lob. Oltenescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Østby probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS REKKOS 82%, Lokomotiv Mińsk Maz. 18%.
KS REKKOS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:14