Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOLDONI Lokomotiv Mińsk Maz.
power 5-4-1 ata Tactiek nowa
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.8 gemiddelde waardering 78.6
solid Schieten incredible
good Passen incredible
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Pâslaru probeert naar een medespeler te passen. Lepouras kopt de bal weg. Duy Hùng met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Pâslaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Hermaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk probeert naar een medespeler te passen. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Hermaniuk de bal. Hermaniuk passt de bal in één keer door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Pâslaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLDONI - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Cayón met de inworp. Vignal met een sublieme pass. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte schiet op doel. Woodworth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Lakos verovert de bal door een tackle van achteren. Lakos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duy Hùng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lepouras geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oltenescu kan de bal niet met de borst controleren. Pâslaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

20e minuut.
Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez passt de bal met de wreef. Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk geeft een lange en hoge pass. Oltenescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Duy Hùng is nu in balbezit. Duy Hùng passt de bal in één keer door. Cioran is nu in balbezit. Cioran haalt uit met een fantastische trap. Pâslaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLDONI - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:2

28e minuut.
Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk passt de bal in één keer door. Lakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu onderschept slim de pass. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Pâslaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rupała bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermaniuk verovert de bal door een tackle van achteren. Hermaniuk speelt de bal door. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOLDONI - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:3

34e minuut.
Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbez passt de bal in één keer door. Duy Hùng rent richting de bal. Duy Hùng geeft de bal voor. Cioran maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lepouras verovert de bal door een tackle van achteren. Lepouras met een sublieme pass. Cioran bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioran haalt uit met een fantastische trap. Pâslaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GOLDONI - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:4

39e minuut.
Lepouras passt de bal met de wreef. Duy Hùng is nu in balbezit. Duy Hùng passt de bal met de wreef. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Peijnenburg rent richting de bal. Peijnenburg passt de bal in één keer door. Bertolini verovert de bal door een tackle van achteren. Oltenescu rent richting de bal. Oltenescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLDONI 83%, Lokomotiv Mińsk Maz. 17%.
GOLDONI - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:4

53e minuut.
Barbez probeert de bal met de borst te controleren. Barbez speelt de bal door. Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk geeft een lange en hoge pass. McNeil krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLDONI - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:5

58e minuut.
Lepouras kopt de bal weg. Cioran rent richting de bal. Lakos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lakos krijgt een gele kaart. Cioran is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melinte komt het veld opgelopen. Midas komt het veld opgelopen. McNeil komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Jianu verovert de bal door een tackle van achteren. Jianu geeft een hoge lob. Peijnenburg probeert naar een medespeler te passen. McNeil rent richting de bal. McNeil haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Midas passt de bal met de wreef. García Cayón bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng maakt een afschuwelijke overtreding. Duy Hùng krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Barbez passt de bal zonder na te denken. Hermaniuk is nu in balbezit. Hermaniuk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Oltenescu de bal. Oltenescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Woodworth trapt de bal weg. Melinte probeert de bal met de borst te controleren. Duy Hùng met een sublieme pass. Oltenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltenescu draait met de bal, schiet en ... Pâslaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cioran is nu in balbezit. Cioran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOLDONI - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:6

86e minuut.
Lepouras rent richting de bal. Lepouras passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Barbez de bal. Barbez geeft een lange en hoge pass. Cioran maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLDONI 70%, Lokomotiv Mińsk Maz. 30%.
GOLDONI - Lokomotiv Mińsk Maz. 0:6