Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BobaS BVB Dortmund 009
4-2-3-1 Tactiek 4-3-3
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 61.6
adequate Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
MacGilvernock passt de bal in één keer door. Pupovac is nu in balbezit. Świder legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pupovac raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pupovac kan niet meer verder spelen. McGovern komt het veld opgelopen. Waters kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bielas bokst de bal weg. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters haalt uit met een fantastische trap. Bielas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - BVB Dortmund 009 1:0

7e minuut.
Dutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutton geeft een hoge lob. Ronaldinho rent richting de bal. Ronaldinho geeft een lange en hoge pass. Mięśniak springt en kopt de bal. Porumbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Křivan bereikt de bal nog maar net als eerste. Křivan passt de bal zonder na te denken. Le Corre met een sublieme pass. Gorgolewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorgolewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Křivan is nu in balbezit. Křivan geeft de bal voor. Buczek geeft een lange en hoge pass. Mięśniak geeft een lange en hoge pass. Gorgolewski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Křivan passt de bal met de wreef. Le Corre rent richting de bal. Le Corre passt de bal zonder na te denken. Gorgolewski rent richting de bal. Gorgolewski schiet op doel. Porumbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 57%, BVB Dortmund 009 43%.
BobaS - BVB Dortmund 009 1:0

63e minuut.
Drygiannakis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacGilvernock is nu in balbezit. Le Corre begaat een overtreding. Le Corre krijgt een gele kaart. MacGilvernock raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. MacGilvernock kan niet meer verder spelen. Hancocks komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Křivan rent richting de bal. Buczek is nu in balbezit. Gorgolewski onderschept slim de pass. Gorgolewski schiet op doel. Porumbel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BobaS - BVB Dortmund 009 1:1

79e minuut.
Vigneron komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 68%, BVB Dortmund 009 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BobaS - BVB Dortmund 009 1:1