Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plej Hart Goł Pro! BKS Łódź
Dupcia 4-4-2 Tactiek BKS1.3.2
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
61.2 gemiddelde waardering 58.4
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Gdeszyński rent richting de bal. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdeszyński haalt uit met een fantastische trap. Tywonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plej Hart Goł Pro! - BKS Łódź 1:0

22e minuut.
Moreno onderschept slim de pass. Gavrilopoulos onderschept slim de pass. Gavrilopoulos passt de bal zonder na te denken. Weigelt bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigelt geeft de bal voor. Veysəloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kisulu is nu in balbezit. Kisulu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Plej Hart Goł Pro! - BKS Łódź 1:1

38e minuut.
Gdeszyński passt de bal met de wreef. Perry rent richting de bal. Perry passt de bal zonder na te denken. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Motz heeft problemen om de bal te vangen. Motz geeft de bal voor. Klungelig pakt Cuevas de bal. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlmann draait met de bal, schiet en ... Veysəloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kisulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisulu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plej Hart Goł Pro! - BKS Łódź 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plej Hart Goł Pro! 60%, BKS Łódź 40%.
Plej Hart Goł Pro! - BKS Łódź 1:2

47e minuut.
Ady met een snelle inworp. Murgovan rent richting de bal. Murgovan passt de bal in één keer door. Ady geeft een lange en hoge pass. Kisulu probeert de bal met de borst te controleren. Veysəloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kisulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisulu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plej Hart Goł Pro! - BKS Łódź 1:3

58e minuut.
Perry passt de bal met de wreef. Tomankiewicz is nu in balbezit. Tomankiewicz met een sublieme pass. Gdeszyński heeft problemen om de bal te vangen. Gdeszyński schiet op doel. Tywonek bokst de bal weg. Motz heeft problemen om de bal te vangen. Gdeszyński rent richting de bal. Gdeszyński draait met de bal, schiet en ... Tywonek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Plej Hart Goł Pro! - BKS Łódź 2:3

60e minuut.
Weimann passt de bal in één keer door. Cuevas heeft problemen om de bal te vangen. Pahlmann onderschept slim de pass. Pahlmann schiet op doel. Veysəloğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Plej Hart Goł Pro! - BKS Łódź 2:4

64e minuut.
Tomankiewicz passt de bal met de wreef. Gdeszyński is nu in balbezit. Perry speelt de bal door. Śmiałek rent richting de bal. Śmiałek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Moreno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Weigelt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gavrilopoulos rent richting de bal. Gavrilopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Čomor rent richting de bal. Čomor passt de bal zonder na te denken. Gavrilopoulos is nu in balbezit. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moreno rent richting de bal. Moreno passt de bal met de wreef. Kisulu is nu in balbezit. Kisulu haalt uit met een fantastische trap. Veysəloğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Lõvi verovert de bal door een tackle van achteren. Lõvi probeert naar een medespeler te passen. Čomor speelt de bal door. Śmiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiałek schiet op doel. Tywonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gdeszyński rent richting de bal. Gdeszyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Collet kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomankiewicz de bal. Ady maakt een afschuwelijke overtreding. Ady krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Gavrilopoulos met een sublieme pass. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas geeft een lange en hoge pass. Śmiałek probeert de bal met de borst te controleren. Śmiałek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plej Hart Goł Pro! 65%, BKS Łódź 35%.
Plej Hart Goł Pro! - BKS Łódź 2:4