Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BobaS Lokomotiv Mińsk Maz.
5 defff Tactiek defik
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 76.5
solide Schieten uitstekend
solide Passen wonderbaarlijk
zeer goed Verdedigen formidabel


6e minuut.
Waters onderschept slim de pass. Waters probeert naar een medespeler te passen. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac schiet op doel. Woodworth probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:0

13e minuut.
Duy Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hùng geeft een lange en hoge pass. Knüsel kopt de bal weg. Duy Hùng geeft een hoge lob. McNeil springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BobaS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:1

20e minuut.
Duy Hùng geeft een lange en hoge pass. Salvadó heeft problemen om de bal te vangen. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkum is nu in balbezit. Kerkum haalt uit met een fantastische trap. Porumbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Knüsel heeft problemen om de bal te vangen. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil haalt uit met een fantastische trap. Porumbel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Pazurkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pazurkiewicz speelt de bal door. Duy Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hùng geeft een lange en hoge pass. Kerkum krijgt zijn hoofd ertegen. Porumbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kerkum is nu in balbezit. Kerkum schiet op doel. Porumbel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:2

26e minuut.
McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil geeft de bal voor. Kerkum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:3

27e minuut.
Duy Hùng passt de bal in één keer door. Tulenheimo is nu in balbezit. Tulenheimo passt de bal zonder na te denken. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Duy Hùng kopt de bal weg. Kerkum bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waters. Waters krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Barbez met een sublieme pass. Ordáz speelt de bal door. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Kerkum maakt een snoekduik en kopt de bal. Porumbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. McNeil is nu in balbezit. McNeil draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lepouras is nu in balbezit. Klungelig pakt Lepouras de bal. Lepouras geeft een lange en hoge pass. Kerkum krijgt zijn hoofd ertegen. Porumbel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Salvadó onderschept slim de pass. Salvadó geeft een lange en hoge pass. Buncol kopt de bal weg. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac schiet op doel. Woodworth bokst de bal weg.

41e minuut.
Duy Hùng onderschept slim de pass. Duy Hùng geeft een lange en hoge pass. Daar is Knüsel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Salvadó onderschept slim de pass. Salvadó met een sublieme pass. Minnerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras verovert de bal door een tackle van achteren. Lepouras haalt uit met een fantastische trap. Porumbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Barbez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac verovert de bal door een tackle van achteren. Waters probeert naar een medespeler te passen. Buncol is nu in balbezit. Buncol haalt uit met een fantastische trap. Woodworth verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 73%, Lokomotiv Mińsk Maz. 27%.
BobaS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:3

50e minuut.
Pazurkiewicz geeft een hoge lob. Lepouras probeert de bal met de borst te controleren. Lepouras passt de bal zonder na te denken. Kerkum is nu in balbezit. Kerkum schiet op doel. Porumbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Pupovac is nu in balbezit. Barbez begaat een overtreding. Pupovac is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bruton met een snel genomen vrije trap. Pupovac springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Leano onderschept slim de pass. Tulenheimo met een sublieme pass. Klungelig pakt Lepouras de bal. Lepouras geeft een hoge lob. Kerkum maakt een snoekduik en kopt de bal. Porumbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Tulenheimo passt de bal zonder na te denken. Barbez rent richting de bal. Barbez passt de bal zonder na te denken. Kerkum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ordáz geeft een hoge lob. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kerkum de bal. Kerkum schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Waters probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tulenheimo probeert naar een medespeler te passen. Lepouras rent richting de bal. Lepouras geeft de bal voor. Kerkum maakt een snoekduik en kopt de bal. Porumbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 83%, Lokomotiv Mińsk Maz. 17%.
BobaS - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:3