Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plej Hart Goł Pro! BobaS
Dupcia 4-4-2 Tactiek 5 defff
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
57.6 gemiddelde waardering 53.7
excellent Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Minnerup is nu in balbezit. Minnerup passt de bal zonder na te denken. Salvadó rent richting de bal. Pogorilić onderschept slim de pass. Pogorilić draait met de bal, schiet en ... Porumbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ullum rent richting de bal. Dutton rent richting de bal. Dutton geeft een hoge lob. Pupovac rent richting de bal. Pupovac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Plej Hart Goł Pro! - BobaS 0:1

22e minuut.
Bruton passt de bal in één keer door. Pupovac rent richting de bal. Pupovac passt de bal zonder na te denken. Eshuijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Eshuijs haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Lillemaa met de inworp. Eshuijs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Moreno. Moreno krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Śmiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvadó verovert de bal door een tackle van achteren. Salvadó passt de bal zonder na te denken. Pupovac is nu in balbezit. Pupovac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lillemaa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pintea de bal. Pintea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Śmiałek de bal. Śmiałek draait met de bal, schiet en ... Porumbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Zaorski geeft een hoge lob. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea geeft de bal voor. Bruton probeert de bal aan de voet te houden. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zaorski geeft een hoge lob. Pogorilić rent richting de bal. Pogorilić passt de bal met de wreef. Śmiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmiałek haalt uit met een fantastische trap. Porumbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plej Hart Goł Pro! 40%, BobaS 60%.
Plej Hart Goł Pro! - BobaS 0:1

47e minuut.
Pogorilić geeft de bal voor. Buczek kopt de bal weg. Minnerup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Śmiałek rent richting de bal. Śmiałek haalt uit met een fantastische trap. Porumbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gdeszyński rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zaorski ... Strafschop! Gdeszyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gdeszyński legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Porumbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Cuevas geeft een lange en hoge pass. Ullum is nu in balbezit. Gdeszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ullum raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Buczek passt de bal in één keer door. Pupovac is nu in balbezit. Pogorilić is nu in balbezit. Pupovac rent richting de bal. Pupovac draait met de bal, schiet en ... Veysəloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moreno is nu in balbezit. Eshuijs verovert de bal door een tackle van achteren. Eshuijs haalt uit met een fantastische trap. Paal! Veysəloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Ullum heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lillemaa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea geeft de bal voor. Porumbel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Daar is Gdeszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaorski onderschept slim de pass. Pintea met een sublieme pass. Klungelig pakt Śmiałek de bal. Śmiałek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pintea is nu in balbezit. Bruton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pintea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pintea met een snel genomen vrije trap. Gdeszyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Lillemaa de bal. Lillemaa geeft een lange en hoge pass. Ullum rent richting de bal. Gdeszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdeszyński draait met de bal, schiet en ... Porumbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plej Hart Goł Pro! 30%, BobaS 70%.
Plej Hart Goł Pro! - BobaS 0:1