Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BobaS Plej Hart Goł Pro!
5 defff Tactiek Dupcia 4-4-2
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
57.1 gemiddelde waardering 58.6
very good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen very good


16e minuut.
Lillemaa is nu in balbezit. Minnerup bereikt de bal nog maar net als eerste. Minnerup geeft een hoge lob. Pupovac rent richting de bal. Pupovac schiet op doel. Veysəloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Gdeszyński is nu in balbezit. Minnerup tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gdeszyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lillemaa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Buczek kopt de bal weg. Śmiałek is nu in balbezit. Śmiałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Waters kopt de bal weg. Bruton rent richting de bal. Bruton geeft de bal voor. Pupovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupovac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Eshuijs maakt een snoekduik en kopt de bal. Veysəloğlu met een sublieme pass. Waters probeert naar een medespeler te passen. Eshuijs bereikt de bal nog maar net als eerste. Eshuijs draait met de bal, schiet en ... Veysəloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Weimann met een sublieme pass. Pintea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintea passt de bal zonder na te denken. Śmiałek rent richting de bal. Śmiałek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buczek probeert de bal met de borst te controleren. Gdeszyński rent richting de bal. Gdeszyński schiet op doel. Porumbel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 52%, Plej Hart Goł Pro! 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BobaS - Plej Hart Goł Pro! 0:0

60e minuut.
Cuevas geeft de bal voor. Inworp. Waters met de inworp. Pupovac rent richting de bal. Pupovac schiet op doel. Veysəloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Śmiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pogorilić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
MacGilvernock bereikt de bal nog maar net als eerste. Pogorilić verovert de bal door een tackle van achteren. Pogorilić probeert naar een medespeler te passen. Gdeszyński rent richting de bal. Gdeszyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Buczek speelt de bal door. Minnerup probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gdeszyński is nu in balbezit. Gdeszyński schiet op doel. Porumbel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BobaS - Plej Hart Goł Pro! 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BobaS 50%, Plej Hart Goł Pro! 50%.
BobaS - Plej Hart Goł Pro! 0:1