Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RedDevils77 Plej Hart Goł Pro!
podstawowa Tactiek Dupcia 4-4-2
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 59.6
excellent Schieten very good
excellent Passen good
solid Verdedigen excellent


14e minuut.
Lillemaa speelt de bal door. Jeziorański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński onderschept slim de pass. Gdeszyński draait met de bal, schiet en ... Mauri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RedDevils77 - Plej Hart Goł Pro! 0:1

28e minuut.
van Hoye rent richting de bal. van Hoye geeft de bal voor. Chajdas rent richting de bal. Chajdas draait met de bal, schiet en ... Veysəloğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Şahinel kopt de bal weg. Holešovský is nu in balbezit. Torres Mestre is nu in balbezit. Holešovský verovert de bal door een tackle van achteren. Holešovský geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Veysəloğlu trapt de bal weg. Vurduk kopt de bal weg. Torres Mestre controleert de bal met de borst. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Torres Mestre geeft een lange en hoge pass. Śmiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vurduk rent richting de bal. Śmiałek onderschept slim de pass. Śmiałek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes de la Roca onderschept slim de pass. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RedDevils77 - Plej Hart Goł Pro! 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedDevils77 33%, Plej Hart Goł Pro! 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RedDevils77 - Plej Hart Goł Pro! 1:1

58e minuut.
Lillemaa geeft een hoge lob. Vurduk rent richting de bal. Vurduk passt de bal in één keer door. Fuentes de la Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes de la Roca schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Özat geeft een hoge lob. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Weimann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Weimann krijgt een gele kaart. Fuentes de la Roca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vurduk komt bij de bal en schiet. Veysəloğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chajdas rent richting de bal. Chajdas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RedDevils77 - Plej Hart Goł Pro! 2:1

63e minuut.
Weimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Chajdas onderschept slim de pass. Chajdas passt de bal zonder na te denken. Fuentes de la Roca is nu in balbezit. Fuentes de la Roca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Jeziorański is nu in balbezit. Jeziorański geeft een lange en hoge pass. Pintea kopt de bal weg. Śmiałek rent richting de bal. Śmiałek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RedDevils77 - Plej Hart Goł Pro! 2:2

72e minuut.
Pintea passt de bal in één keer door. Besse rent richting de bal. Besse geeft de bal voor. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Besse bereikt de bal nog maar net als eerste. Besse passt de bal met de wreef. Özat probeert naar een medespeler te passen. Chajdas is nu in balbezit. Chajdas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Çaycı rent richting de bal. Çaycı geeft een hoge lob. Jeziorański bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gdeszyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RedDevils77 44%, Plej Hart Goł Pro! 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RedDevils77 - Plej Hart Goł Pro! 2:2