Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BKS Łódź Lokomotiv Mińsk Maz.
BKS1.3.2 Tactiek defik
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
55.2 gemiddelde waardering 70.8
solid Schieten formidable
good Passen incredible
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Tulenheimo met een sublieme pass. Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras speelt de bal door. McNeil rent richting de bal. McNeil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Daar is Duy Hùng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pahlmann is nu in balbezit. Gavrilopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilopoulos haalt uit met een fantastische trap. Woodworth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Łódź - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:0

8e minuut.
Barbez passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lepouras de bal. Lepouras probeert naar een medespeler te passen. McNeil is nu in balbezit. McNeil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Motz met een harde bal richting middenveld. Leano kopt de bal weg. Tulenheimo probeert naar een medespeler te passen. Lepouras geeft een lange en hoge pass. McNeil krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Tulenheimo met de inworp. Barbez geeft de bal voor. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Barbez verovert de bal door een tackle van achteren. Barbez passt de bal in één keer door. Daar is Vassallo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McNeil rent richting de bal. McNeil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Čomor onderschept slim de pass. Čomor geeft een lange en hoge pass. Prawdzic rent richting de bal. Prawdzic geeft de bal voor. Pahlmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Woodworth kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Klungelig pakt Leano de bal. Barbez probeert naar een medespeler te passen. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil schiet op doel. Tywonek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BKS Łódź - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:1

27e minuut.
Lepouras geeft de bal voor. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Collet krijgt een gele kaart. McNeil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vassallo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Tulenheimo geeft een hoge lob. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras geeft de bal voor. McNeil rent richting de bal. McNeil schiet op doel. Paal! Tywonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Motz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Duy Hùng met een snelle inworp. Barbez rent richting de bal. Barbez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Lepouras met een sublieme pass. Vassallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassallo passt de bal zonder na te denken. McNeil rent richting de bal. McNeil draait met de bal, schiet en ... Tywonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Łódź 67%, Lokomotiv Mińsk Maz. 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BKS Łódź - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:1

46e minuut.
Urbaniak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Barbez met een sublieme pass. Lepouras is nu in balbezit. Lepouras heeft problemen om de bal te vangen. Lepouras geeft de bal voor. Urbaniak krijgt zijn hoofd ertegen. Tywonek bokst de bal weg. De bal raakt de paal. McNeil rent richting de bal. McNeil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Łódź - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:2

51e minuut.
Duy Hùng onderschept slim de pass. Duy Hùng geeft de bal voor. Lepouras kopt de bal weg. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil haalt uit met een fantastische trap. Tywonek bokst de bal weg.

60e minuut.
Motz geeft een hoge lob. Pahlmann is nu in balbezit. Pazurkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pazurkiewicz krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Barbez rent richting de bal. Barbez passt de bal in één keer door. McNeil rent richting de bal. McNeil schiet op doel. Tywonek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
BKS Łódź - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:3

67e minuut.
Lepouras kopt de bal weg. Klungelig pakt Tulenheimo de bal. Tulenheimo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt McNeil de bal. McNeil draait met de bal, schiet en ... Tywonek bokst de bal weg.

68e minuut.
Pazurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurkiewicz geeft de bal voor. Klungelig pakt Murgovan de bal. McNeil is nu in balbezit. McNeil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Murgovan geeft de bal voor. Prawdzic rent richting de bal. Duy Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hùng geeft de bal voor. McNeil krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Duy Hùng met een snelle inworp. Barbez rent richting de bal. Barbez passt de bal in één keer door. McNeil bereikt de bal nog maar net als eerste. McNeil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urbaniak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Tywonek trapt de bal weg. Rocca kopt de bal weg. McNeil rent richting de bal. McNeil draait met de bal, schiet en ... Tywonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Leano geeft de bal voor. McNeil is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lepouras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. McNeil springt en kopt de bal. Tywonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Lepouras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lepouras geeft een hoge lob. McNeil rent richting de bal. McNeil probeert de bal met de borst te controleren. McNeil schiet op doel. Tywonek bokst de bal weg.

79e minuut.
Ordáz is nu in balbezit. Ordáz passt de bal zonder na te denken. Daar is Lepouras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lepouras geeft een lange en hoge pass. McNeil maakt een snoekduik en kopt de bal. Tywonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tywonek niet meer kan verder spelen. Qəribli komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Motz kopt de bal weg. Leano is nu in balbezit. Kisulu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kisulu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BKS Łódź 81%, Lokomotiv Mińsk Maz. 19%.
BKS Łódź - Lokomotiv Mińsk Maz. 1:3