Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemborzyn Galacticos Wielkie Hajduki
Moja 2 off Tactiek eksperyment
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
63.8 gemiddelde waardering 64.6
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


9e minuut.
Burda geeft een hoge lob. Caramuto rent richting de bal. Clément legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caramuto wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Clément geeft de bal voor. Varga kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Wielkie Hajduki 0:1

9e minuut.
Rembisz met een sublieme pass. Brycht rent richting de bal. Met opzet legt Caramuto zijn tegenspeler op de grond. Caramuto krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Burda speelt de bal door. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho probeert naar een medespeler te passen. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cuccagna met een sublieme pass. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho geeft een lange en hoge pass. Varga heeft problemen om de bal te vangen. Varga passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sallmeier kan de bal niet met de borst controleren. Sallmeier geeft de bal voor. Rembisz rent richting de bal. Rembisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zemborzyn Galacticos - Wielkie Hajduki 1:1

24e minuut.
Hoài Nam met een sublieme pass. Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho onderschept slim de pass. Santinho geeft de bal voor. Varga springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Miriuţă passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hašek de bal. Wybraniec verovert de bal door een tackle van achteren. Wybraniec geeft een hoge lob. Caramuto kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Caballero is nu in balbezit. Caballero passt de bal in één keer door. Santinho is nu in balbezit. Santinho geeft een hoge lob. Caramuto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 55%, Wielkie Hajduki 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zemborzyn Galacticos - Wielkie Hajduki 1:1

53e minuut.
Cuccagna met een sublieme pass. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho geeft een hoge lob. Caramuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramuto draait met de bal, schiet en ... Mkhitaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Shaffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaffer geeft een hoge lob. Santinho rent richting de bal. Santinho geeft de bal voor. Varga krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Santinho rent richting de bal. Santinho geeft de bal voor. Varga kopt de bal weg. Caramuto rent richting de bal. Caramuto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Santinho geeft de bal voor. Burda kopt de bal weg. Keith geeft een hoge lob. Rembisz controleert de bal met de borst. Rembisz schiet op doel. Neumann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Wielkie Hajduki 2:1

84e minuut.
Cuccagna speelt de bal door. Klungelig pakt Santinho de bal. Santinho geeft een hoge lob. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap. Mkhitaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caramuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramuto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zemborzyn Galacticos - Wielkie Hajduki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 56%, Wielkie Hajduki 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zemborzyn Galacticos - Wielkie Hajduki 2:2