Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola .:RKS Huwdu:.
rtty3.4 Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 9
62.5 gemiddelde waardering 56.2
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Pivčević verovert de bal door een tackle van achteren. Pivčević geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruscher met de inworp. Anita geeft de bal voor. Szpakowski bokst de bal weg.

22e minuut.
Mandla probeert naar een medespeler te passen. Sgarboza is nu in balbezit. Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate schiet op doel. Otrocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - .:RKS Huwdu:. 0:1

39e minuut.
Anita rent richting de bal. Anita passt de bal in één keer door. Kmieć rent richting de bal. Kmieć draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Wilcze Pola - .:RKS Huwdu:. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 42%, .:RKS Huwdu:. 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Wilcze Pola - .:RKS Huwdu:. 1:1

60e minuut.
Ramirez probeert naar een medespeler te passen. Anita is nu in balbezit. Anita passt de bal zonder na te denken. Kmieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieć draait met de bal, schiet en ... Szpakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Ruscher met de inworp. Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita met een sublieme pass. Kmieć is nu in balbezit. Kmieć haalt uit met een fantastische trap. Szpakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kmieć is nu in balbezit. Kmieć draait met de bal, schiet en ... Szpakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Ruscher passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Anita de bal. Anita probeert naar een medespeler te passen. Kmieć bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmieć haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 43%, .:RKS Huwdu:. 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Wilcze Pola - .:RKS Huwdu:. 1:1