Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kateggat Tranzyt
xXx Tactiek chmoje
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
59.1 gemiddelde waardering 55.8
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Lisichkov is nu in balbezit. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka geeft een hoge lob. Miclavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclavez geeft een lange en hoge pass. Trúba bokst de bal weg.

11e minuut.
Filozof geeft een lange en hoge pass. Gerritsen kopt de bal weg. Burczyk rent richting de bal. Enescu onderschept slim de pass. Enescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Enescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enescu passt de bal in één keer door. Üzümlü rent richting de bal. Filozof onderschept slim de pass. Filozof passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Stevic geeft een lange en hoge pass. Cros rent richting de bal. Üzümlü onderschept slim de pass. Klungelig pakt Üzümlü de bal. Üzümlü draait met de bal, schiet en ... Stopka bokst de bal weg.

16e minuut.
Üzümlü geeft een lange en hoge pass. Burczyk kopt de bal weg. Racciatti geeft een lange en hoge pass. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba haalt uit met een fantastische trap. Stopka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Burczyk verovert de bal door een tackle van achteren. MacCaul speelt de bal door. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü draait met de bal, schiet en ... Stopka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Tranzyt 1:0

22e minuut.
Kluszczyński rent richting de bal. Gyetvai speelt de bal door. Beutler is nu in balbezit. Beutler draait met de bal, schiet en ... Trúba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Filozof geeft een hoge lob. Inworp. MacCaul met de inworp. Enescu is nu in balbezit. Enescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Spisz probeert naar een medespeler te passen. Vadász is nu in balbezit. Enescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enescu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Enescu passt de bal in één keer door. MacCaul rent richting de bal. MacCaul met een sublieme pass. Racciatti geeft een hoge lob. Ba krijgt zijn hoofd ertegen. Stopka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 44%, Tranzyt 56%.
Kateggat - Tranzyt 1:0

46e minuut.
Inworp. Vadász met een snelle inworp. Spisz is nu in balbezit. Spisz geeft een hoge lob. Kluszczyński krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap. Trúba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beutler is nu in balbezit. Beutler schiet op doel. Trúba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Burczyk neemt vlug de vrije trap. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Opriş. Opriş krijgt een gele kaart. Kluszczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Spisz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Kluszczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Miclavez de bal. Miclavez passt de bal zonder na te denken. Kluszczyński rent richting de bal. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Lisichkov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. MacCaul kopt de bal weg. Filozof rent richting de bal. Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Ba draait met de bal, schiet en ... Stopka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Tranzyt 2:0

83e minuut.
Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü probeert naar een medespeler te passen. Ba rent richting de bal. Ba schiet op doel. Stopka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Stevic passt de bal zonder na te denken. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai geeft een hoge lob. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński draait met de bal, schiet en ... Trúba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 54%, Tranzyt 46%.
Kateggat - Tranzyt 2:0