Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemborzyn Galacticos .:RKS Huwdu:.
Moja 2 off Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 55.8
formidabel Schieten redelijk
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


13e minuut.
Zárate kopt de bal weg. Okienko rent richting de bal. Sgarboza maakt een afschuwelijke overtreding. Sgarboza krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mandla is nu in balbezit. Mandla geeft een hoge lob. Serenelli kopt de bal weg. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Sgarboza rent richting de bal. Sgarboza speelt de bal door. Zárate probeert naar een medespeler te passen. Sinclaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclaire schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pohl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano met een sublieme pass. Zárate rent richting de bal. Zárate passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pohl geeft een hoge lob. Daar is Kardos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłos rent richting de bal. Kłos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - .:RKS Huwdu:. 1:0

45e minuut.
Inworp. Syper komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 73%, .:RKS Huwdu:. 27%.
Zemborzyn Galacticos - .:RKS Huwdu:. 1:0

48e minuut.
Capano met de inworp. Rufai rent richting de bal. Hašek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hašek krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Zárate rent richting de bal. Zárate passt de bal in één keer door. Daar is Syper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syper draait met de bal, schiet en ... MacPetrie verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hašek geeft de bal voor. Kardos rent richting de bal. Kłos begaat een overtreding. Kłos krijgt een gele kaart. Kardos raakt geblesseerd tijdens het duel. Kardos met een snel genomen vrije trap. Ivandić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sinclaire. Sinclaire krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kulas rent richting de bal. Kulas geeft een hoge lob. Martic bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - .:RKS Huwdu:. 2:0

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pohl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kulas controleert de bal met de borst. Rembisz rent richting de bal. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 54%, .:RKS Huwdu:. 46%.
Zemborzyn Galacticos - .:RKS Huwdu:. 2:0