Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Titans 2012 Tranzyt
32-2-3 1awide Tactiek chmoje
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 6
57.8 gemiddelde waardering 55.5
excellent Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen excellent


16e minuut.
Składak rent richting de bal. Kasta rent richting de bal. Burczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rybkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Rybkiewicz speelt de bal door. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel. Stopka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Titans 2012 - Tranzyt 1:0

23e minuut.
Garwoła verovert de bal door een tackle van achteren. Garwoła geeft een hoge lob. Kopacz rent richting de bal. Kopacz haalt uit met een fantastische trap. Stopka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Titans 2012 - Tranzyt 2:0

25e minuut.
Klungelig pakt Deegan de bal. Rybkiewicz is nu in balbezit. Rybkiewicz geeft een lange en hoge pass. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak haalt uit met een fantastische trap. Stopka bokst de bal weg.

33e minuut.
Spisz geeft een lange en hoge pass. Ludick probeert naar een medespeler te passen. Rybkiewicz kopt de bal weg. Kopacz rent richting de bal. Kopacz schiet op doel. Stopka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Titans 2012 - Tranzyt 3:0

42e minuut.
Pęski geeft een lange en hoge pass. Filozof probeert de bal aan de voet te houden. Rybkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz schiet op doel. Stopka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Titans 2012 56%, Tranzyt 44%.
The Titans 2012 - Tranzyt 3:0

78e minuut.
Kasta passt de bal zonder na te denken. Składak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burczyk. Burczyk krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Koc bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz verovert de bal door een tackle van achteren. Spisz passt de bal zonder na te denken. Beutler is nu in balbezit. Beutler schiet op doel. Ludick verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Titans 2012 53%, Tranzyt 47%.
The Titans 2012 - Tranzyt 3:0