Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranzyt The Titans 2012
chmoje Tactiek 32-2-3 1awide
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 14
51.4 gemiddelde waardering 59.7
solid Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Składak rent richting de bal. Törkerdem rent richting de bal. Składak verovert de bal door een tackle van achteren. Butz rent richting de bal. Butz schiet op doel. Paal! Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Cumicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumicheo geeft de bal voor. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński schiet op doel. Ludick probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - The Titans 2012 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 40%, The Titans 2012 60%.
Tranzyt - The Titans 2012 1:0

50e minuut.
Fasolka onderschept slim de pass. Fasolka geeft een lange en hoge pass. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kopacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopacz haalt uit met een fantastische trap. Kaputikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Butz rent richting de bal. Butz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tranzyt - The Titans 2012 1:1

53e minuut.
Dicannavò is nu in balbezit. Butz met een sublieme pass. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak schiet op doel. Kaputikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - The Titans 2012 1:2

60e minuut.
Koc probeert de bal aan de voet te houden. Kluszczyński is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Pęski ... Strafschop! Pęski krijgt een gele kaart. Kluszczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Beutler kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tranzyt - The Titans 2012 2:2

68e minuut.
Dicannavò passt de bal met de wreef. Fasolka is nu in balbezit. Kopacz onderschept slim de pass. Kopacz haalt uit met een fantastische trap. Kaputikyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - The Titans 2012 2:3

74e minuut.
Fasolka kopt de bal weg. Rybkiewicz rent richting de bal. Rybkiewicz passt de bal in één keer door. Butz is nu in balbezit. Butz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Cumicheo passt de bal met de wreef. Daar is Törkerdem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap. Kaputikyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - The Titans 2012 2:4

82e minuut.
Migliore rent richting de bal. Migliore geeft een lange en hoge pass. Törkerdem kopt de bal weg. Kopacz rent richting de bal. Kopacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butz geeft de bal voor. Kaputikyan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 47%, The Titans 2012 53%.
Tranzyt - The Titans 2012 2:4