Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kateggat K.S. Polesie Kock
xXx Tactiek OFF POLESIE
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 59.9
solide Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Goicoechea geeft de bal voor. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul met een sublieme pass. Klungelig pakt Ba de bal. Ba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerritsen geeft de bal voor. Bieda controleert de bal met de borst. Bieda draait met de bal, schiet en ... Trúba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - K.S. Polesie Kock 0:1

20e minuut.
Inworp. Teles met de inworp. Lebreton speelt de bal door. Majstorović rent richting de bal. Majstorović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gerencsér passt de bal in één keer door. Teles rent richting de bal. Teles passt de bal in één keer door. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Vanderelst kopt de bal weg. MacCaul met een sublieme pass. Savunur bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderelst verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderelst schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Enescu is nu in balbezit. Enescu geeft de bal voor. McCreary kopt de bal weg. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
MacCaul geeft een lange en hoge pass. Ba kopt de bal weg. Lisichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisichkov geeft de bal voor. Ba kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vanderelst kopt de bal weg. MacCaul is nu in balbezit. MacCaul met een sublieme pass. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst schiet op doel. Cardoso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 44%, K.S. Polesie Kock 56%.
Kateggat - K.S. Polesie Kock 0:1

48e minuut.
Geng heeft problemen om de bal te vangen. Enescu probeert naar een medespeler te passen. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul geeft een lange en hoge pass. Vanderelst krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ba is nu in balbezit. Ba draait met de bal, schiet en ... Cardoso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kateggat - K.S. Polesie Kock 1:1

51e minuut.
Gerencsér heeft problemen om de bal te vangen. Bieda rent richting de bal. Stevic verovert de bal door een tackle van achteren. Gerencsér onderschept slim de pass. Gerencsér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - K.S. Polesie Kock 1:2

62e minuut.
Stevic onderschept slim de pass. Stevic speelt de bal door. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul geeft een lange en hoge pass. Vanderelst krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kateggat - K.S. Polesie Kock 2:2

67e minuut.
Enescu probeert naar een medespeler te passen. MacCaul is nu in balbezit. MacCaul geeft een lange en hoge pass. Vanderelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanderelst haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Opriş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Córdoba komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Topór rent richting de bal. Córdoba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Topór is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lebreton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Topór kopt de bal weg. Bieda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieda haalt uit met een fantastische trap. Trúba bokst de bal weg.

86e minuut.
Vanderelst kopt de bal weg. Lisichkov rent richting de bal. Lisichkov probeert naar een medespeler te passen. Racciatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Racciatti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 49%, K.S. Polesie Kock 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kateggat - K.S. Polesie Kock 2:2