Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemborzyn Galacticos KS Wilcze Pola
Moja 2 off Tactiek rtty3.4
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 58.5
formidable Schieten very good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen solid


16e minuut.
Hana Nayhan geeft de bal voor. Amodio kopt de bal weg. Anita rent richting de bal. Anita geeft een hoge lob. Gergishanov springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Miranda geeft een lange en hoge pass. Sallmeier speelt de bal door. Daar is Médina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rembisz rent richting de bal. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. Sankiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Rembisz is nu in balbezit. Brycht rent richting de bal. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. Sankiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - KS Wilcze Pola 1:0

32e minuut.
Médina met een sublieme pass. Anita is nu in balbezit. Anita geeft de bal voor. Amodio rent richting de bal. Amodio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pedraudse geeft een lange en hoge pass. Amodio kopt de bal weg. Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita geeft de bal voor. Gergishanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zemborzyn Galacticos - KS Wilcze Pola 1:1

37e minuut.
Sallmeier probeert naar een medespeler te passen. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Médina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rembisz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rembisz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sankiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - KS Wilcze Pola 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 60%, KS Wilcze Pola 40%.
Zemborzyn Galacticos - KS Wilcze Pola 2:1

56e minuut.
Brycht bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz is nu in balbezit. Médina rent richting de bal. Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - KS Wilcze Pola 3:1

58e minuut.
Inworp. Hašek met de inworp. Puglits bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Rembisz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Médina neemt vlug de vrije trap. Anita controleert de bal met de borst. Anita geeft een lange en hoge pass. Gergishanov krijgt zijn hoofd ertegen. Mkhitaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Miriuţă speelt de bal door. Sallmeier rent richting de bal. Sallmeier passt de bal in één keer door. Rembisz heeft problemen om de bal te vangen. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Rembisz geeft de bal voor. Hana Nayhan kopt de bal weg. Miranda rent richting de bal. Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Keith speelt de bal door. Gergishanov met een sublieme pass. Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita geeft een lange en hoge pass. Amodio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pedraudse kopt de bal weg. Rembisz is nu in balbezit. Médina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rembisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Brycht neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - KS Wilcze Pola 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 53%, KS Wilcze Pola 47%.
Zemborzyn Galacticos - KS Wilcze Pola 4:1