Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola Zemborzyn Galacticos
rtty3.4 Tactiek Moja 2 off
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.9 gemiddelde waardering 62
excellent Schieten outstanding
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Koksa passt de bal zonder na te denken. Ramirez probeert naar een medespeler te passen. Brhel heeft problemen om de bal te vangen. Amodio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amodio draait met de bal, schiet en ... Mkhitaryan bokst de bal weg.

9e minuut.
Hašek probeert naar een medespeler te passen. Kulas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramirez. Ramirez krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Klungelig pakt Hana Nayhan de bal. Kłos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hana Nayhan. Hana Nayhan krijgt een gele kaart. Kłos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hašek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rembisz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita verovert de bal door een tackle van achteren. Anita geeft een hoge lob. Amodio maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Zemborzyn Galacticos 1:0

22e minuut.
Pohl met een sublieme pass. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pohl zal de hoekschop nemen. Rembisz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulas probeert naar een medespeler te passen. Rembisz rent richting de bal. Rembisz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Ramirez is nu in balbezit. Ruscher met een sublieme pass. Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Anita geeft een hoge lob. Amodio krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pedraudse speelt de bal door. Koksa is nu in balbezit. Klungelig pakt Koksa de bal. Koksa geeft een hoge lob. Kmieć maakt een snoekduik en kopt de bal. Mkhitaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 44%, Zemborzyn Galacticos 56%.
KS Wilcze Pola - Zemborzyn Galacticos 1:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Hašek de bal onder controle te krijgen. Rembisz rent richting de bal. Twórczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Twórczyński krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Kmieć rent richting de bal. MacPetrie rent richting de bal. Kmieć onderschept slim de pass. Anita is nu in balbezit. Anita geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Anita is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Anita geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amodio krijgt zijn hoofd ertegen. Mkhitaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Zemborzyn Galacticos 2:0

68e minuut.
Ramirez passt de bal met de wreef. Anita is nu in balbezit. Anita geeft een lange en hoge pass. Mkhitaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Amodio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Zemborzyn Galacticos 3:0

73e minuut.
Hašek speelt de bal door. Ivandić is nu in balbezit. Ivandić geeft een lange en hoge pass. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz draait met de bal, schiet en ... Otrocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Klungelig pakt Twórczyński de bal. Kłos is nu in balbezit. Rembisz rent richting de bal. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. Otrocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Zemborzyn Galacticos 3:1

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramirez met een snelle inworp. Koksa is nu in balbezit. Koksa geeft een hoge lob. Amodio springt en kopt de bal. Mkhitaryan bokst de bal weg.

85e minuut.
Ramirez geeft een lange en hoge pass. Amodio krijgt zijn hoofd ertegen. Serenelli verovert de bal door een tackle van achteren. Kmieć rent richting de bal. Kmieć haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - Zemborzyn Galacticos 4:1

90e minuut.
Hašek probeert naar een medespeler te passen. Ruscher probeert naar een medespeler te passen. Anita is nu in balbezit. Anita geeft een lange en hoge pass. Amodio krijgt zijn hoofd ertegen. Mkhitaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 27%, Zemborzyn Galacticos 73%.
KS Wilcze Pola - Zemborzyn Galacticos 4:1