Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Hajduki .:RKS Huwdu:.
eksperyment Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 4
62.7 gemiddelde waardering 56.5
very good Schieten adequate
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Rufai rent richting de bal. Burda onderschept slim de pass. Cuccagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccagna geeft een lange en hoge pass. Caramuto springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hoài Nam heeft problemen om de bal te vangen. Hoài Nam passt de bal zonder na te denken. Caramuto rent richting de bal. Caramuto geeft een hoge lob. Varga springt en kopt de bal. Szpakowski bokst de bal weg.

28e minuut.
Zárate rent richting de bal. Zárate passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ryś de bal. Sinclaire is nu in balbezit. Sinclaire haalt uit met een fantastische trap. Neumann bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Hajduki 51%, .:RKS Huwdu:. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wielkie Hajduki - .:RKS Huwdu:. 0:0

46e minuut.
Syper komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mandla passt de bal zonder na te denken. Sinclaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano rent richting de bal. Capano haalt uit met een fantastische trap. Neumann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Hoài Nam rent richting de bal. Hoài Nam met een sublieme pass. Caramuto rent richting de bal. Caramuto schiet op doel. Szpakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - .:RKS Huwdu:. 1:0

60e minuut.
Burda rent richting de bal. Varga rent richting de bal. Rufai onderschept slim de pass. Burda onderschept slim de pass. Burda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Cuccagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Cuccagna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burda rent richting de bal. Burda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla onderschept slim de pass. Mandla geeft een hoge lob. Sinclaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclaire schiet op doel. Neumann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Hajduki 61%, .:RKS Huwdu:. 39%.
Wielkie Hajduki - .:RKS Huwdu:. 1:0