Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.:RKS Huwdu:. Wielkie Hajduki
4-4-2 Tactiek eksperyment
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
55.6 gemiddelde waardering 62
adequate Schieten excellent
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Sinclaire passt de bal in één keer door. Rufai bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufai passt de bal met de wreef. Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Capano geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Santinho rent richting de bal. Santinho passt de bal met de wreef. Caramuto rent richting de bal. Caramuto draait met de bal, schiet en ... Szpakowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Wybraniec onderschept slim de pass. Wybraniec geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Quiñones de bal onder controle te krijgen. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Martic verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuccagna neemt de hoekschop. Santinho geeft de bal voor. Caramuto is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:RKS Huwdu:. - Wielkie Hajduki 0:1

30e minuut.
Hoài Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Hoài Nam probeert naar een medespeler te passen. Santinho rent richting de bal. Santinho geeft de bal voor. Caramuto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zárate speelt de bal door. Mandla heeft problemen om de bal te vangen. Caramuto is nu in balbezit. Cuccagna is nu in balbezit. Cuccagna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Santinho is nu in balbezit. Santinho passt de bal zonder na te denken. Shaffer is nu in balbezit. Shaffer geeft een hoge lob. Varga krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cuccagna rent richting de bal. Cuccagna probeert naar een medespeler te passen. Caramuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramuto haalt uit met een fantastische trap. Szpakowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:RKS Huwdu:. - Wielkie Hajduki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:RKS Huwdu:. 58%, Wielkie Hajduki 42%.
.:RKS Huwdu:. - Wielkie Hajduki 0:2

46e minuut.
Syper komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zárate probeert naar een medespeler te passen. Mandla is nu in balbezit. Wybraniec is nu in balbezit. Mandla verovert de bal door een tackle van achteren. Mandla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Hoài Nam is nu in balbezit. Sinclaire verovert de bal door een tackle van achteren. Caballero onderschept slim de pass. Zárate is nu in balbezit. Zárate draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rufai speelt de bal door. Capano is nu in balbezit. Met opzet legt Hoài Nam zijn tegenspeler op de grond. Hoài Nam krijgt een gele kaart. Capano wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:RKS Huwdu:. 42%, Wielkie Hajduki 58%.
.:RKS Huwdu:. - Wielkie Hajduki 0:2