Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kateggat The Titans 2012
xXx Tactiek 32-2-3 1awide
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 8
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
56.3 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen formidable


3e minuut.
Królicki verovert de bal door een tackle van achteren. Królicki met een sublieme pass. Enescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rybkiewicz geeft een hoge lob. Trúba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Deegan geeft een lange en hoge pass. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz heeft problemen om de bal te vangen. Kopacz schiet op doel. Trúba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - The Titans 2012 0:1

16e minuut.
Garwoła probeert naar een medespeler te passen. MacCaul is nu in balbezit. MacCaul speelt de bal door. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Salava verovert de bal door een tackle van achteren. Składak rent richting de bal. Salava verovert de bal door een tackle van achteren. Deegan onderschept slim de pass. Deegan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kopacz kopt de bal weg. Kasta rent richting de bal. Racciatti begaat een overtreding. Racciatti krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Królicki geeft een hoge lob. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerritsen begaat een overtreding. Gerritsen krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 45%, The Titans 2012 55%.
Kateggat - The Titans 2012 0:1

46e minuut.
Butz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Enescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacCaul speelt de bal door. Enescu geeft een lange en hoge pass. Üzümlü maakt een snoekduik en kopt de bal. Ludick maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kateggat - The Titans 2012 1:1

54e minuut.
Deegan passt de bal in één keer door. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak passt de bal in één keer door. Kopacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopacz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Deegan rent richting de bal. Lisichkov begaat een overtreding. Deegan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Futrasov komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Futrasov is nu in balbezit. Futrasov geeft de bal voor. Migliore rent richting de bal. Ba onderschept slim de pass. Ba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Garwoła geeft een hoge lob. Inworp. MacCaul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enescu is nu in balbezit. Enescu geeft de bal voor. Ludick kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ba is nu in balbezit. Ba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - The Titans 2012 2:1

88e minuut.
Daar is Stevic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Stevic ... Strafschop! Stevic krijgt een gele kaart. Składak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kopacz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Trúba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 39%, The Titans 2012 61%.
Kateggat - The Titans 2012 2:1