Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranzyt K.S. Polesie Kock
chmoje Tactiek OFF POLESIE
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 61.5
very good Schieten outstanding
solid Passen very good
formidable Verdedigen very good


5e minuut.
Törkerdem met een sublieme pass. Miclavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai geeft de bal voor. Kluszczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Cardoso trapt de bal weg van het doel. Topór bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burczyk. Topór wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Topór kan niet meer verder spelen.

10e minuut.
Burczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teles met een snelle inworp. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Miclavez geeft een lange en hoge pass. Daar is Teles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beutler is nu in balbezit. Beutler haalt uit met een fantastische trap. Cardoso probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Miclavez is nu in balbezit. Miclavez geeft de bal voor. Savunur is nu in balbezit. Kluszczyński onderschept slim de pass. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - K.S. Polesie Kock 1:0

26e minuut.
Szafirski heeft problemen om de bal te vangen. Beutler bereikt de bal nog maar net als eerste. McCreary bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap. Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Törkerdem kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fasolka de bal onder controle te krijgen. Bieda rent richting de bal. Bieda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tranzyt - K.S. Polesie Kock 1:1

34e minuut.
Gyetvai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miclavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclavez speelt de bal door. Gyetvai geeft de bal voor. Beutler krijgt zijn hoofd ertegen. Cardoso bokst de bal weg.

42e minuut.
Kluszczyński passt de bal in één keer door. Miclavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclavez met een sublieme pass. Kluszczyński is nu in balbezit. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap. Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Cros verovert de bal door een tackle van achteren. Cros passt de bal in één keer door. Filozof heeft problemen om de bal te vangen. Bieda is nu in balbezit. Bieda draait met de bal, schiet en ... Stopka bokst de bal weg.

45e minuut.
Burczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Teles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 44%, K.S. Polesie Kock 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tranzyt - K.S. Polesie Kock 1:1

50e minuut.
Gerencsér rent richting de bal. Cros rent richting de bal. Gerencsér onderschept slim de pass. Gerencsér draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - K.S. Polesie Kock 1:2

53e minuut.
Burczyk heeft problemen om de bal te vangen. Burczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt McCreary de bal. Beutler rent richting de bal. Beutler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Majstorović kopt de bal weg. Bieda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cros begaat een overtreding. Cros krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kluszczyński passt de bal met de wreef. McCreary verovert de bal door een tackle van achteren. Miclavez rent richting de bal. Miclavez haalt uit met een fantastische trap. Cardoso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Cobeño rent richting de bal. Cobeño passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Geng de bal. Gerencsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Teles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerencsér is nu in balbezit. Törkerdem rent richting de bal. Gerencsér verovert de bal door een tackle van achteren. Gerencsér schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
McCreary rent richting de bal. Miclavez onderschept slim de pass. Miclavez passt de bal zonder na te denken. Kluszczyński rent richting de bal. Kluszczyński schiet op doel. Cardoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Cros is nu in balbezit. Cros passt de bal zonder na te denken. Daar is Filozof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerencsér is nu in balbezit. Gerencsér haalt uit met een fantastische trap. Stopka bokst de bal weg. Gerencsér rent richting de bal. Gerencsér schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Gyetvai is nu in balbezit. Majstorović onderschept slim de pass. Majstorović met een sublieme pass. Bieda rent richting de bal. Bieda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fasolka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Majstorović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stopka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bieda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - K.S. Polesie Kock 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 43%, K.S. Polesie Kock 57%.
Tranzyt - K.S. Polesie Kock 1:3