Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kateggat Zemborzyn Galacticos
xXx Tactiek Moja 2 off
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 65.3
solid Schieten incredible
very good Passen excellent
solid Verdedigen formidable


4e minuut.
MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul geeft een hoge lob. Vanderelst kopt de bal weg. Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Zemborzyn Galacticos 1:0

8e minuut.
Gerritsen speelt de bal door. Marynarz rent richting de bal. Marynarz geeft een lange en hoge pass. Brycht is nu in balbezit. Brycht draait met de bal, schiet en ... Trúba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brycht rent richting de bal. Brycht draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hašek neemt de hoekschop. Brycht springt en kopt de bal. Trúba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Keith speelt de bal door. Miriuţă probeert de bal aan de voet te houden. Brycht bereikt de bal nog maar net als eerste. Brycht draait met de bal, schiet en ... Trúba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kateggat - Zemborzyn Galacticos 1:1

11e minuut.
Miriuţă met een sublieme pass. Hašek rent richting de bal. Hašek geeft de bal voor. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Zemborzyn Galacticos 1:2

14e minuut.
Hašek is nu in balbezit. Hašek geeft de bal voor. Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Brycht verovert de bal door een tackle van achteren. Brycht draait met de bal, schiet en ... Trúba bokst de bal weg. Rembisz rent richting de bal. Rembisz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
bin Md Yusoff passt de bal in één keer door. Hašek is nu in balbezit. MacCaul tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. MacCaul krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Keith onderschept slim de pass. Keith probeert naar een medespeler te passen. Hašek geeft de bal voor. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Brycht heeft problemen om de bal te vangen. Brycht probeert naar een medespeler te passen. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz schiet op doel. Trúba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Zemborzyn Galacticos 1:3

31e minuut.
Carducci met een sublieme pass. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marynarz zal de hoekschop nemen. Rembisz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Miriuţă probeert naar een medespeler te passen. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek passt de bal zonder na te denken. Brycht is nu in balbezit. Brycht draait met de bal, schiet en ... Trúba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Rembisz onderschept slim de pass. Dorożyński is nu in balbezit. Rembisz onderschept slim de pass. Rembisz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 57%, Zemborzyn Galacticos 43%.
Kateggat - Zemborzyn Galacticos 1:3

52e minuut.
Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă passt de bal in één keer door. Brycht rent richting de bal. Brycht haalt uit met een fantastische trap. Trúba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Zemborzyn Galacticos 1:4

54e minuut.
Brycht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marynarz geeft een lange en hoge pass. Brycht kopt de bal weg. Rembisz rent richting de bal. Rembisz draait met de bal, schiet en ... Trúba bokst de bal weg. Gerritsen is nu in balbezit. Brycht onderschept slim de pass. Brycht schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Berger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berger geeft een hoge lob. Dorożyński kan de bal niet met de borst controleren. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. Trúba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Inworp. Futrasov komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Marynarz passt de bal zonder na te denken. Hašek rent richting de bal. Hašek passt de bal zonder na te denken. Brycht rent richting de bal. Brycht draait met de bal, schiet en ... Trúba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
MacCaul speelt de bal door. Futrasov is nu in balbezit. Futrasov passt de bal met de wreef. Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü schiet op doel. Mkhitaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Üzümlü is nu in balbezit. Üzümlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kateggat - Zemborzyn Galacticos 2:4

75e minuut.
Brycht is nu in balbezit. Gerritsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Opriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz onderschept slim de pass. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. Trúba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Miriuţă passt de bal zonder na te denken. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salava. Rembisz raakt geblesseerd tijdens het duel. Miriuţă wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
MacCaul rent richting de bal. MacCaul geeft een hoge lob. Üzümlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzümlü draait met de bal, schiet en ... Mkhitaryan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kateggat 57%, Zemborzyn Galacticos 43%.
Kateggat - Zemborzyn Galacticos 2:4