Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemborzyn Galacticos Kateggat
Moja 2 off Tactiek xXx
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 58.7
formidable Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Üzümlü is nu in balbezit. Ivandić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Üzümlü is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Racciatti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. MacCaul met de inworp. Racciatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Racciatti geeft een lange en hoge pass. Ba springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Kateggat 0:1

10e minuut.
Üzümlü met een sublieme pass. Lisichkov is nu in balbezit. Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz schiet op doel. Trúba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zemborzyn Galacticos - Kateggat 1:1

23e minuut.
Pohl met een sublieme pass. Kłos rent richting de bal. Met opzet legt Dorożyński zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dorożyński naar de kleedkamers voor een vroege douche.

34e minuut.
Stevic kopt de bal weg. Racciatti probeert naar een medespeler te passen. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul geeft een lange en hoge pass. Ba springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 54%, Kateggat 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zemborzyn Galacticos - Kateggat 1:1

46e minuut.
Üzümlü passt de bal in één keer door. Stevic probeert naar een medespeler te passen. Lisichkov is nu in balbezit. Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. Rembisz schiet op doel. Trúba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

47e minuut.
Racciatti passt de bal zonder na te denken. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul geeft de bal voor. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba haalt uit met een fantastische trap. Mkhitaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
MacCaul heeft problemen om de bal te vangen. MacCaul geeft een hoge lob. MacPetrie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba verovert de bal door een tackle van achteren. Ba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Racciatti met een sublieme pass. Daar is MacCaul, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCaul geeft de bal voor. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Vanderelst komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gerritsen is nu in balbezit. MacCaul is nu in balbezit. MacCaul geeft een hoge lob. Vanderelst heeft problemen om de bal te vangen. Vanderelst draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. MacCaul met de inworp. Racciatti is nu in balbezit. Racciatti geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
MacPetrie verovert de bal door een tackle van achteren. MacPetrie probeert naar een medespeler te passen. Kulas met een sublieme pass. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos schiet op doel. Trúba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Kateggat 2:1

90e minuut.
Lisichkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Üzümlü kan de bal niet met de borst controleren. Üzümlü geeft de bal voor. Vanderelst is nu in balbezit. Vanderelst draait met de bal, schiet en ... Mkhitaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 60%, Kateggat 40%.
Zemborzyn Galacticos - Kateggat 2:1