Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Wilcze Pola The Titans 2012
rtty3.4 Tactiek 5-3-2 nowa
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 58.6
solid Schieten solid
excellent Passen good
good Verdedigen excellent


1e minuut.
Miranda speelt de bal door. Amodio rent richting de bal. Met opzet legt Składak zijn tegenspeler op de grond. Składak is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Ruscher met een sublieme pass. Koksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Koksa passt de bal met de wreef. Amodio bereikt de bal nog maar net als eerste. Amodio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Miranda is nu in balbezit. Pęski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miranda raakt geblesseerd tijdens het duel. Anita met een snel genomen vrije trap. Amodio geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miranda is nu in balbezit. Miranda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KS Wilcze Pola - The Titans 2012 1:0

39e minuut.
Dicannavò geeft een lange en hoge pass. Twórczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kopacz rent richting de bal. Kopacz draait met de bal, schiet en ... Sankiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Wilcze Pola - The Titans 2012 1:1

45e minuut.
Anita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pęski begaat een overtreding. Anita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kasta komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 35%, The Titans 2012 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Wilcze Pola - The Titans 2012 1:1

49e minuut.
Ramirez rent richting de bal. Ramirez probeert naar een medespeler te passen. Anita is nu in balbezit. Anita geeft een hoge lob. Miranda springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ruscher rent richting de bal. Ruscher geeft een lange en hoge pass. Anita is nu in balbezit. Anita geeft de bal voor. Amodio maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Wilcze Pola 32%, The Titans 2012 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Wilcze Pola - The Titans 2012 1:1