Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemborzyn Galacticos Tranzyt
Moja 2 off Tactiek chmoje
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
67.7 gemiddelde waardering 58
uitmuntend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Miriuţă is nu in balbezit. Miriuţă passt de bal zonder na te denken. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz draait met de bal, schiet en ... Stopka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Tranzyt 1:0

6e minuut.
Marynarz kopt de bal weg. Miriuţă probeert naar een medespeler te passen. Brycht bereikt de bal nog maar net als eerste. Brycht haalt uit met een fantastische trap. Stopka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Tranzyt 2:0

7e minuut.
Miriuţă met een sublieme pass. Hašek is nu in balbezit. Spisz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Spisz krijgt een gele kaart. Hašek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hašek kan niet meer verder spelen. Okienko komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka onderschept slim de pass. Fasolka probeert naar een medespeler te passen. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mkhitaryan met een harde bal richting middenveld. Marynarz kopt de bal weg. Rembisz rent richting de bal. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Cros is nu in balbezit. Cros geeft een hoge lob. Miclavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclavez geeft een hoge lob. Beutler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Filozof geeft een lange en hoge pass. Berger rent richting de bal. Berger geeft een hoge lob. Cumicheo geeft een lange en hoge pass. Kluszczyński springt en kopt de bal. Mkhitaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Brycht is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cros. Brycht raakt geblesseerd tijdens het duel. Okienko met een snel genomen vrije trap. Brycht krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Filozof kopt de bal weg. Miriuţă rent richting de bal. Miriuţă geeft een lange en hoge pass. Rembisz rent richting de bal. Rembisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Gyetvai onderschept slim de pass. Gyetvai probeert naar een medespeler te passen. Miclavez probeert naar een medespeler te passen. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zemborzyn Galacticos - Tranzyt 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 54%, Tranzyt 46%.
Zemborzyn Galacticos - Tranzyt 2:1

54e minuut.
Gyetvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai passt de bal zonder na te denken. Cumicheo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumicheo geeft een lange en hoge pass. Kluszczyński springt en kopt de bal. Mkhitaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Kluszczyński rent richting de bal. bin Md Yusoff onderschept slim de pass. bin Md Yusoff probeert naar een medespeler te passen. Rembisz rent richting de bal. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. Stopka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Marynarz neemt de hoekschop. Rembisz maakt een snoekduik en kopt de bal. Stopka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Okienko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spisz probeert naar een medespeler te passen. Miclavez geeft de bal voor. Kluszczyński springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Daar is Spisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spisz geeft een lange en hoge pass. Miclavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclavez geeft een lange en hoge pass. Kluszczyński krijgt zijn hoofd ertegen. Mkhitaryan bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemborzyn Galacticos 70%, Tranzyt 30%.
Zemborzyn Galacticos - Tranzyt 2:1