Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranzyt Zemborzyn Galacticos
chmoje Tactiek Moja 2 off
51% Balbezit 49%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
58 gemiddelde waardering 60.1
very good Schieten formidable
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Hašek geeft een hoge lob. Pohl kopt de bal weg. Fasolka probeert de bal met de borst te controleren. Kłos is nu in balbezit. Kłos schiet op doel. Stopka bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Cumicheo rent richting de bal. Cumicheo passt de bal met de wreef. Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz geeft een hoge lob. Kluszczyński springt en kopt de bal. Mkhitaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Beutler rent richting de bal. Beutler draait met de bal, schiet en ... Mkhitaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - Zemborzyn Galacticos 1:0

14e minuut.
Brhel kopt de bal weg. Hašek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek geeft een hoge lob. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Miclavez bereikt de bal nog maar net als eerste. Miclavez speelt de bal door. Gyetvai geeft een hoge lob. Kluszczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Mkhitaryan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranzyt - Zemborzyn Galacticos 2:0

26e minuut.
Cumicheo met een sublieme pass. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai passt de bal in één keer door. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap. Mkhitaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 40%, Zemborzyn Galacticos 60%.
Tranzyt - Zemborzyn Galacticos 2:0

52e minuut.
Okienko onderschept slim de pass. Okienko geeft een lange en hoge pass. Cumicheo geeft een hoge lob. Kluszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluszczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kulas geeft de bal voor. Inworp. Miclavez met een snelle inworp. Gyetvai is nu in balbezit. Gyetvai geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cros verovert de bal door een tackle van achteren. Cros geeft een lange en hoge pass. Beutler kopt de bal weg. Miclavez rent richting de bal. Miclavez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Spisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Spisz passt de bal met de wreef. Fasolka rent richting de bal. Fasolka geeft een lange en hoge pass. Beutler krijgt zijn hoofd ertegen. Mkhitaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranzyt 30%, Zemborzyn Galacticos 70%.
Tranzyt - Zemborzyn Galacticos 2:0