Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Hajduki Kateggat
eksperyment Tactiek xXx
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
64.6 gemiddelde waardering 57.3
excellent Schieten solid
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen solid


16e minuut.
Cuccagna is nu in balbezit. Cuccagna speelt de bal door. Caramuto rent richting de bal. Caramuto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wybraniec geeft de bal voor. Gerritsen speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Racciatti de bal onder controle te krijgen. Üzümlü rent richting de bal. Üzümlü draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Haldimann verovert de bal door een tackle van achteren. Haldimann geeft een hoge lob. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - Kateggat 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Hajduki 53%, Kateggat 47%.
Wielkie Hajduki - Kateggat 1:0

46e minuut.
Enescu heeft problemen om de bal te vangen. Burda bereikt de bal nog maar net als eerste. Enescu maakt een afschuwelijke overtreding. Enescu krijgt een gele kaart. Burda raakt geblesseerd tijdens het duel. Cuccagna met een snel genomen vrije trap. Varga is nu in balbezit. Varga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Haldimann met een sublieme pass. Cuccagna is nu in balbezit. Cuccagna speelt de bal door. Burda bereikt de bal nog maar net als eerste. Burda haalt uit met een fantastische trap. Trúba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - Kateggat 2:0

53e minuut.
Shaffer passt de bal zonder na te denken. Cuccagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccagna passt de bal in één keer door. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Burda is nu in balbezit. Burda passt de bal met de wreef. Cuccagna is nu in balbezit. Cuccagna geeft een lange en hoge pass. Caramuto krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cuccagna is nu in balbezit. Cuccagna speelt de bal door. Varga bereikt de bal nog maar net als eerste. Varga haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caramuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Caramuto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - Kateggat 3:0

60e minuut.
Futrasov komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Vanderelst de bal. Shaffer begaat een overtreding. Vanderelst is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santinho komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Futrasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes onderschept slim de pass. Llanes geeft een hoge lob. Varga controleert de bal met de borst. Varga draait met de bal, schiet en ... Trúba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Cuccagna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuccagna geeft de bal voor. Varga is nu in balbezit. Varga schiet op doel. Trúba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Racciatti passt de bal in één keer door. Enescu met een sublieme pass. MacCaul bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaul geeft de bal voor. Üzümlü krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Hajduki - Kateggat 3:1

87e minuut.
Inworp. MacCaul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enescu met een sublieme pass. Racciatti geeft een hoge lob. Vanderelst krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Hajduki 56%, Kateggat 44%.
Wielkie Hajduki - Kateggat 3:1